Регистрация  Забыли пароль?

Пропозиції та зауваження по Хайблогеру

Анатоль Ич  пишет в: bugger
17.12.2007 00:11:09

Фільтр, антифренди, спам, ігнор.

Як кожна людина запрошує у свою хату лише приязних людей, так і користувачі ХБ хотіли б бачити лише тих, хто їм подобається у своїй віртуальній домівці. Та деколи трапляється так, що деякі діячі запощують своїми "творами" простір стрічки останніх записів так щільно, що не встигаєш виловити щось важливе та цікаве. Втім, деякі з них апріорі не здатні створити навіть мінімально цікавий матеріал.

Наскільки я розумію, програмно це цілком можливо - персональні налаштування головної сторінки таким чином, щоб кожен користувач міг самостійно встановлювати фільтр на тих авторів, пости та коменти яких читати не хоче.

Також, мабуть, актуально додати можливість посилати авторів у антифренди, тобто, ставити в ігнор.

Так, можна позбутися спаму у своєму блозі від небажаних авторів.

Що скажуть розробники та учасники ХБ?

Комментариев: 37

Контрольное число

В принципы згоден)))

spacer 20

прибавилося нашого полку!

Рекомендовал эту запись

актуально.

Очень интересно решила проблему соц.сеть из россии - за особые заслуги тебя награждают особым статусом глобального модера - можешь стирать весь флуд и спам  нахер!!!

spacer 20

1. какая именно сеть?

2. за какие именно заслуги?

spacer 30

Блин лень журналы ворошить - наткнусь может завтра - сообщу )))

spacer 40

Згоден

spacer 20

+1!

Рекомендував цей запис

Ви пропонуєте читати всіх блогерів мінус «вороги». Потенційно флудерів дуже багато. Це поки що на hiblogger людей мало. Колись їх буде на один, два порядки більше і банити індивідуально кожного ми будемо не в змозі.

Я пропоную інше. Читати стрічку друзів, або друзів друзів і так до будь якого «коліна». Цю техніку я використовував на blogs.mail.ru, з однією поправкою. Читаючи стрічку друзів друзів, я брав не всіх своїх друзів, а тільки вибраних, тому що деякі з моїх друзів у перелік їх друзів додавали флудерські спільноти, спільноти ці знов таки забивали ефір по саме нікуди.

Можливо, якщо додавати флудерські спільноти до ворогів, то можна комбінувати обидва способи. Наприклад, дивитися стрічку друзів друзів мінус вороги. Або друзі друзів мінус вороги друзів. :-)

spacer 20

"То, что вы сейчас сказали, - вы сами не поняли, что вы сказали" (с)

Г.А. Кернес

spacer 30

так, попередній оратор якось набудував... на зразок Церетеллі... не кожному дано.

spacer 30

До речі, він все правильно сказав. перечитай його комент ще раз.

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 40
spacer 50
spacer 30

Ваше твердження безпідставне.

я тоді читаю френд ленту

spacer 20

А як нарахунок того шо вязкі не милі твоїй душі уроди коментують всяку хєрну в твому блозі? Невже будеш видаляти? А якшо розгорнеться деяка гілка, і ти крім коментів урода, видалиш ше коменти і інших людей?

Я кажу шо бантини треба мати можливість!

spacer 30

банити, але в межах свого перегляду ХБ. себто - для себе особисто. "переключати канали", так би мовити.

spacer 40
spacer 50
spacer 40
spacer 20

ось ти читаєш стрічку друзів, а на ХБ тим часом з`являється цікава людина, і її пости теж тобі цікаві. але ти про неї не дізнаєшся, бо ти стирчиш у стрічці друзів. еге ж?

spacer 30

коли є час я заходжу на загальну, хоча твоч ідея мені подобаються

spacer 40
есть же лента друзей...
spacer 20

причому тут "лєнта друзєй", основна тема тут про те шоб банити, себто заносити учасників в свій чорний список, тобто список антидрузів.

Список друзів то є? А чому нема списику антидрузів? Тим більше ми нікого не утискаємо, фудери і дибіли як писали так і будуть писати, і в таких кількостях як їм забажається і надалі :)

абсолютно згоден і підтримую на всі 100!

Рекомендував цей запис

бо це є важливо

Концепцію фільтри, ігнори та кастомізації стартової сторінки на разі розробляємо.

Дякую за ці ідеї, Анатолічу )

spacer 20

та нема за що! в мене декілька років тому була творча агенція, що так і називалася: "Генератор", в сенсі, ідей. чому не допомогти хорошим людям? ;)

spacer 30

:)

Рекомендував цей запис

Згідна з попередніми рекомендаціями: актуально і важливо... Права "культурних меншин" треба захищати, бо флудерів завжди більше...

О сообществе

Просим обо всех недостатках работы Хайблоггера, а также о желаемых реформах и нововведениях сообщать в этом сообществе. С Частыми вопросами вы можете ознакомиться здесь. О последних нововведениях на ХБ читайте, пожалуйста, здесь. О планируемых нововведениях на ХБ читайте здесь.

Модераторы сообщества

Последние посетители сообщества
aleksandro  4elovek 13 час 24 мин назад
aleksandro  demonf1 15 час 17 мин назад
aleksandro  Дмитрий Дубилет 16 час назад
aleksandro  nuljanova 1 дн назад
aleksandro  nikav76 3 дн назад

Метки