logo   Блоги рядом:  serbun, Історія, Андрей Джеджула
Регистрация  Забыли пароль?

Пропозиції та зауваження по Хайблогеру

halftimer  пишет в: bugger
19.12.2007 10:14:35

хайблоги під різними доменами і безпека паролів

Є такі блоги, які працюють на ПО hiblogger.net, але видимі під своїми доменами (blogs.football.ua, blog.pk.kiev.ua). Проблема виникає, якщо я хочу, наприклад, написати в них коментар або додати до друзів. Для цього блог вимагає залогінитися. Я вже залогінений на hiblogger.net, але цей логін не працює, очевидно, чому.

Але я не хочу давати пароль якомусь незнайомому домену — звідки я знаю, що цей неосновний домен, наприклад, blogs.football.ua або blog.pk.kiev.ua справді належать Хайблогам і я не на підробному сайті? Таких неосновних доменів може бути скільки завгодно, що, мені їх усі пам'ятати?

Отже, пропоную зробити у блозі на неосновному домені посилання на дзеркало блога під основним доменом (hiblogger.net). І не треба буде зайвий раз логінитися і безпечніше.

Комментариев: 6

Контрольное число

На blog.pk.kiev.ua, blogs.football.ua якщо ти не заходив на них ще то тебе система сама має впізнати (при умові що ти залогінений на ХБ), якщо ти залогінений але тебе не впізналося то скоріше за все ти заходив туди раніше, і система більше не питала в ХБ хто ти такий.

На рахунок блогів blogs.football.ua - тут зайти під своїм логіном і паролем за допомогою форми входу звичайний ХБ-користувачам неможливо, хоч це і є сайт партнер. Тому якщо ти хочеш щоб тебе впізнавав blogs.football.ua то спочатку залогінся на ХБ а потім вже заходь на blogs.football.ua. Інакше тебе не впізнає.

І ще один аспект, щоб стати партнером або мати окремий домен на свій блог, потрібно домовитися з нами. Тому не бійся.

spacer 20

>На blog.pk.kiev.ua, blogs.football.ua якщо ти не заходив на них ще то тебе система сама має впізнати (при умові що ти залогінений на ХБ), якщо ти залогінений але тебе не впізналося то скоріше за все ти заходив туди раніше, і система більше не питала в ХБ хто ти такий.

То я не зрозумів, як зробити, щоб інші домени мене впізнавали? На даний момент не працює. Куди і коли я заходив, я вже не пам'ятаю.

>І ще один аспект, щоб стати партнером або мати окремий домен на свій блог, потрібно домовитися з нами. Тому не бійся.

Щоб зробити підробний сайт, домовлятися не обов'язково. Робили ж підробну «приватбанковську» платіжну систему… ;-) Або у партнера може сидіти крот.

spacer 30

Якщо падло якесь сидить то так.
Алгоритм такий:

відкриваєш броузер.логінишся на ХБі тільк тоді відкриваєш в новій закладці/вінкі сайт партнер

і все має працювати. Якщо не працює то спробуй почистити кукі для того домена, на якому тебе не впізнало і рефрешнути сторінку.

spacer 40

Запрацювало після видалення cookie. Дякую.

spacer 50

Добре, що розібралися :)

Хоча, звісно, це наші проблеми, якщо задля цього користувачеві треба було лісти в якісь нетрі налаштувань браузера та видаляти кукіси.. Будемо досконалювати

хочу зминити пароль и мени видправляэ лист на пошту, але вин чомусь не приходить. А старый пароль вже не пидходить.Що робити?

О сообществе

Просим обо всех недостатках работы Хайблоггера, а также о желаемых реформах и нововведениях сообщать в этом сообществе. С Частыми вопросами вы можете ознакомиться здесь. О последних нововведениях на ХБ читайте, пожалуйста, здесь. О планируемых нововведениях на ХБ читайте здесь.

Модераторы сообщества

Последние посетители сообщества
aleksandro  4elovek 14 час 38 мин назад
aleksandro  demonf1 16 час 31 мин назад
aleksandro  Дмитрий Дубилет 17 час 14 мин назад
aleksandro  nuljanova 1 дн назад
aleksandro  nikav76 3 дн назад

Метки