Регистрация  Забыли пароль?

Пропозиції та зауваження по Хайблогеру

mikola  пишет в: bugger
20.08.2008 10:18:36

ПРОПОЗИЦІЯ

Пропоную ХБ створити "ігрову сторінку", де будуть проводитись онлайнігри типу шашки, карти, і тд. тп. На основну сторінку щоб виходила інфо про те хто с ким у шо гра. І Хб потехеньку буде переходити в мега портал. Типа: http://games.mail.ru/mini#main

Комментариев: 17

Контрольное число

хороша мисля, особливою популярністю буде користуватися дартс з мішенню Козловським

spacer 20

Хм... класно)

Фігня

spacer 20

Чого фігня?

spacer 30

Нєфіг блог перетворювати на казнащо. Ігрові ресурси - за іншою адресою. Єдине що можна зробити - то в бокові блоки всунути відопвідні віджети замість тупик кошаків та іншого безглуздя...

spacer 40

+1

spacer 40

якщо знаєш де можна такі віджети взяти то можеш кинути в ПП мені лінки, ми добавимо в базу їх.

spacer 50

Я не знаю і знати не хочу, чесно кажучи, воно мені нафік не треба. Он ті люди, що хочуть в чапаєва на блозі грати, хай і шукають )))

Рекомендовал эту запись

підтримую

Рекомендовал эту запись

Я за!

Це не входить в наші плани.

spacer 20

Фух, заспокоїв ;)

spacer 20

ггг ))) сказал, как отрезал!

spacer 20

Шкода втрачаете можливість збільшити аудиторію...

spacer 30

ми і так її десь втрачаємо, а десь знаходимо. Всіх на блоги не пересадиш. А те що ти кажеш це ігровий портал, ніяк не звязаний з блогами.

spacer 40

mail.ru теж неігровий портал але там е і блоги і соціальна сеть, і ігри і своя аська і тд. Неспорю все приходе с розростанням. Говорити про це мабуть ще за рано

spacer 50

Просто це не те на, що треба зараз ставити.

О сообществе

Просим обо всех недостатках работы Хайблоггера, а также о желаемых реформах и нововведениях сообщать в этом сообществе. С Частыми вопросами вы можете ознакомиться здесь. О последних нововведениях на ХБ читайте, пожалуйста, здесь. О планируемых нововведениях на ХБ читайте здесь.

Модераторы сообщества

Последние посетители сообщества
aleksandro  4elovek 14 час 53 мин назад
aleksandro  demonf1 16 час 46 мин назад
aleksandro  Дмитрий Дубилет 17 час 29 мин назад
aleksandro  nuljanova 1 дн назад
aleksandro  nikav76 3 дн назад

Метки