Регистрация  Забыли пароль?

Пропозиції та зауваження по Хайблогеру

maryxmas  пишет в: bugger
18.05.2008 10:14:52

форматування

я дуже люблю гарно оформлені пости. але коли я пишу в Хайблоггер, всі перенесення каретки (тобто там, де я натискаю ковіньку і починаю писати з нового рядка) після того, як пост збережено, зникають. тому всі мої пости тут виглядають як неакуратна мішанина. я навіть ставила між абзацами горизонтальну смугу (тег __) -- але й він зникає. це дратує. скажімо, в цьому пості перенесень каретки -- 7 штук. при перегляді вони зникають. от зараз я цей пост збережу і вони зникнуть. зі. а чи не буде у вас можливості давати місце не тільки під фото, а ще й, скажімо, під музику? щоб її можна було завантажувати в пост окремим об"єктом?
Комментариев: 9

Контрольное число

марімакс користуйся ІЕ,safari, firefoxm opera 9.5 тоді в тебе не буде проблем з перенесенням стрічок.

spacer 20

я не маю можливості перейти під інший браузер.

spacer 30

тоді прийдеться тобі користуватися html-тегами:
<p>тут багато тексту </p> - використовується для абзаців
<br> - використовується для переносу на нову стрічку.

spacer 40

красно дякую.

spacer 40

а якими тегами робити кат?

spacer 50

[cut]текст під катом[/cut] - в майбутньому придумаємо щось краще.

spacer 60

прямокутні дужки? не трикутні?

spacer 70

так так) поки що прямокутні

spacer 80

ок, як скажете :)

О сообществе

Просим обо всех недостатках работы Хайблоггера, а также о желаемых реформах и нововведениях сообщать в этом сообществе. С Частыми вопросами вы можете ознакомиться здесь. О последних нововведениях на ХБ читайте, пожалуйста, здесь. О планируемых нововведениях на ХБ читайте здесь.

Модераторы сообщества

Последние посетители сообщества
aleksandro  4elovek 15 час 7 мин назад
aleksandro  demonf1 17 час назад
aleksandro  Дмитрий Дубилет 17 час 43 мин назад
aleksandro  nuljanova 1 дн назад
aleksandro  nikav76 3 дн назад

Метки