logo   Блоги рядом:  Miriada, football, andskvortsov
Регистрация  Забыли пароль?

Пропозиції та зауваження по Хайблогеру

Анатоль Ич  пишет в: bugger
18.10.2007 13:31:58

абсолютний топ-100 для ХБ

Пропоную запровадити абсолютний топ-100 постів за кількостями переглядів та коментів для ХБ.

Наприклад, було піднято цікавенну тему. Її жваво обговорювали, коментували, дійшли якихось конструктивних висновків. Та з часом рейтингова система її випускає з переліку всіх постів.

А було б зручно і корисно звернутися через деякий час, і глянути на рівень обговорюваних тем. Навіть гостям та потенційним майбутнім блогерам, вважаю, було б це цікаво.

А на видноті, на головній, лишати декілька тем, за принципом, наприклад, найпопулярніших блогерів ХБ.

Комментариев: 14

Контрольное число

ты прав 100%.

spacer 20

так отож! ще б дослухалися до дядька! :)

Підтримую.

Не на головній, але в меню чи сбоку десь можна лінк зробити. Я таке пропонував вже, але по блоггерам, аби ранжування по популярності було у вигляді таблиці...

spacer 20

А чого не на головній? Хай буде. Бо той, хто прийде вперше, не буде зразу розбиратися з неявними лінками.

взагаліто згоден шоб була сторінка ТОП-100, але не на головній. Головна най лишається як є, просто можна на видноті, визивающе написати "ТОП-100 напопулярніших тем", чи шось в тому роді

spacer 20

Та хай будь-як оформлюється, але щоб тільки якась зачіпка була на головній. :)

spacer 30

тепер треба це донести щдо Дмитра Дубілета :)))

П.С. У мене таке враження, шщо ви всі думаєте шо я відношуся до адміністрації сайту, так? Якшо так то ви всі дуже помиляєтеся, бо  я знайомий з нею, но в склад не вхожу :)

spacer 40

Модю, хто всі? :) Все ясно з тобою: пожизнєний фрілансер. :)

spacer 50

:)))))))))))

а шо Толя, тіки ти так думав? :)

Ех блін, а я дума, шо то всі так думають :)

spacer 60

а ти думав, я думав, шо ти в адміністрації ХБ?

ні, я думав, що ти мегазірка ХБ, не більше. :))))))))))))))))))))))))))))))

spacer 70

нічого від вас не сховаєш :)

spacer 80

не світи так яскраво, і ніхто не помітить. :)))))

Записав :)

spacer 20

дякую. :)

О сообществе

Просим обо всех недостатках работы Хайблоггера, а также о желаемых реформах и нововведениях сообщать в этом сообществе. С Частыми вопросами вы можете ознакомиться здесь. О последних нововведениях на ХБ читайте, пожалуйста, здесь. О планируемых нововведениях на ХБ читайте здесь.

Модераторы сообщества

Последние посетители сообщества
aleksandro  4elovek 11 час 13 мин назад
aleksandro  demonf1 13 час 6 мин назад
aleksandro  Дмитрий Дубилет 13 час 50 мин назад
aleksandro  nuljanova 1 дн назад
aleksandro  nikav76 3 дн назад

Метки