Регистрация  Забыли пароль?

Пропозиції та зауваження по Хайблогеру

Мадест  пишет в: bugger
27.04.2007 10:28:55

Головна Сторінка

На головній сторінці права колонка коротша за ліву, тому я думаю було б не погано в правій колонці:
- "Популярні ХайБлогери" з 8 збільшити до 10;
- "Нові Спільноти" з 2 збільшити до 3;
- "Останні коментарі" з 7 збільшити до 8-9.

Комментариев: 12

Контрольное число

Підтримую... І коли натискаєш "більше блогерів", було б добре бачити не просто список, а табличку, де була б інфа, скіки в кого прочитань і т.п. (ну, звичайно, в кого відкрита інфа, а в кого закрита - просто місце в рейтингу)... Цікаво ж знати, через які причини хто змінює свої позиції у рейтингу, чи, може, це задається значенням .T. в полі is_the_most_popular_blogger бази даних =))))

от, наприклад, як на бобр-добрі зроблено табличку десяти найпопулярніших користувачів...

spacer 20

формула рейтинга мені відома, однак я її не повідомлю (таємниця), можу завірити шо це не через поле типу "is_the_most_popular_blogger".

Хоча те шо я знаю формулу рейтингу дозволяє мені маніпулювати і вилазити в ТОП :) Однак все чесно я роблю

spacer 30

1. Користуватися інсайдерською інформацією у власних корисних цілях - то нечесно, більше того, це порушення писаних і неписаних законів =Р

2. Ну всеж таки воно вираховується через чисельний якийсь коефіцієнт?.. От я і прошу його виводити, а від того, що люди побачать якісь циферки, алгоритм вони не просечуть, хіба не так? ;)

spacer 40

1. Життя у нас таке - нечесне, під яким кутом не дивися, і я не біла ворона в цьому житті, шоб виділятися чесністю :))

2. Ну коефіцієнт можна, тіки як на мене воно не потрібне, хоча як кому :) І взагалі ці питання не до мене :)

spacer 50

Як - не до тебе? Ти ж модератор тута, сам ось створив цей пост, так шо давай продвигай цю тему розробникам =Р Ми делегуємо тобі повноваження вести переговори ;)

spacer 20

підтримую все сказане вище

чесно кажучи на даний момент ця тема вже не акутальна, хібашо можна збільшити кількість популярних Хайблогерів до 10. А то 8 якесь таке число не понятне для ТОПа :))

spacer 20

Ну, кому не понятне, а кому і зрозуміле - все-ж таки двійка в третій ступені =Р

spacer 20

Але нормальній людині, яка не мала справу з двійковою системою, справді краще 10 =) Да і у кожного, хто не знає алгоритму =Р виростуть шанси попасти на 9 чи 10 місце =))))))

spacer 30

точно на 9 або 10 місце :))

Взагаліто навіть і занння алгоритму не позволяє мені зайняти місце в першій трійці. Знання цього алгоритму може тільки інколи помогти просунутися на одну позицію вгору, якшо цей "коефіцієнт" різниці не є великий між тим хто над тобою :)

spacer 40

Ну, я так підозрюю, що ті люди, які окупували перші 3 місця, можуть знати таке, чого навіть ти не знаєш ;) Маленька модифікація алгоритма, яка накручує ще купу балів =)))))))

spacer 50

можливо :)

Я теж можу подібне зробити, посидіти пів дня і буду на першому місці :) Однак нема інтересу у мене в цьому, бо це вже буде відкрите шахрайство, а я все роблю законними методами :)

О сообществе

Просим обо всех недостатках работы Хайблоггера, а также о желаемых реформах и нововведениях сообщать в этом сообществе. С Частыми вопросами вы можете ознакомиться здесь. О последних нововведениях на ХБ читайте, пожалуйста, здесь. О планируемых нововведениях на ХБ читайте здесь.

Модераторы сообщества

Последние посетители сообщества
aleksandro  4elovek 15 час 3 мин назад
aleksandro  demonf1 16 час 56 мин назад
aleksandro  Дмитрий Дубилет 17 час 40 мин назад
aleksandro  nuljanova 1 дн назад
aleksandro  nikav76 3 дн назад

Метки