Як відомо, я разом з Іринкою побував на «Сорочинському Ярмарку —2008». Все як і 2 минулих рази просто супер, море приємних емоцій і, тепер вже, спогадів. Але деякі моменти запам’яталися найбільше. Про один з таких моментів, а точніше про одну з таких ярмаркових експозицій, і піде мова.
Мені, як дизайнеру, цікаво було подивитись на конструктивне рішення експозицій і їх оформлення, а також на співвідношення зовнішнього вигляду — нутрощам (яке страшне слово).
Отже цікавих стендів була ціла купа, а от найбільше запам’ятався один — стенд «КрАЗу». І напевно що не тільки мені, охочих пофотографувати було безліч. Навколо експозиції збирався великий натовп і доводилося ловити моменти, щоб зробити декілька знімків об’єктів не затулених людьми.
А об’єкти були такі: КрАЗ-5233ВЕ «Самум» — учасник раллі-рейду «Лісабон-Дакар 2008». Який, у якості розминки, подолав 12000 км від берегів Дніпра до Атлантичного узбережжя і назад, без жодної поломки — за що контрукторам і екіпажу, величезний респект! Щоправда раллі так і не відбулося, його відмінили організатори, але наші показали свою спроможність не тільки на участь, а й на перемогу!
- Для справки: цьогорічне раллі мало пройти з 5 по 20 січня, воно було б 30-м, тоб-то ювілейним, але з міркувань безпеки його було відміненно. Таке рішення (перше в історії раллі) оргкомітет приняв через ситуацію в Мавританії, де напередодні різдва була розстріляна сім’я французьких туристів, а також через численні погрози терористичних організацій.
І, як то кажуть, «гвіздок програми», автомобіль побудований на базі КрАЗ-255Б1 — «KRAZy-crocodile». Багато писати про нього не буду, бо емоції й досі переповнюють, краще подивіться на фото і ви все самі зрозумієте (якщо щось незрозуміло питайте в коментах).

«Самум»

«Самум»

«KRAZy-crocodile»

«KRAZy-crocodile»

«KRAZy-crocodile»

«KRAZy-crocodile»

«KRAZy-crocodile» і моя Іринка

«KRAZy-crocodile» і я (дякую Сірому Льву за футболку)