Регистрация  Забыли пароль?

asher пишет в creatifff  27.08.2008 10:04:02

KRAZy КрАЗ

Як відомо, я разом з Іринкою побував на «Сорочинському Ярмарку —2008». Все як і 2 минулих рази просто супер, море приємних емоцій і, тепер вже, спогадів. Але деякі моменти запам’яталися найбільше. Про один з таких моментів, а точніше про одну з таких ярмаркових експозицій, і піде мова.

Мені, як дизайнеру, цікаво було подивитись на конструктивне рішення експозицій і їх оформлення, а також на співвідношення зовнішнього вигляду — нутрощам (яке страшне слово).

Отже цікавих стендів була ціла купа, а от найбільше запам’ятався один — стенд «КрАЗу». І напевно що не тільки мені, охочих пофотографувати було безліч. Навколо експозиції збирався великий натовп і доводилося ловити моменти, щоб зробити декілька знімків об’єктів не затулених людьми.

А об’єкти були такі: КрАЗ-5233ВЕ «Самум» — учасник раллі-рейду «Лісабон-Дакар 2008». Який, у якості розминки, подолав 12000 км від берегів Дніпра до Атлантичного узбережжя і назад, без жодної поломки — за що контрукторам і екіпажу, величезний респект! Щоправда раллі так і не відбулося, його відмінили організатори, але наші показали свою спроможність не тільки на участь, а й на перемогу!

• Для справки: цьогорічне раллі мало пройти з 5 по 20 січня, воно було б 30-м, тоб-то ювілейним, але з міркувань безпеки його було відміненно. Таке рішення (перше в історії раллі) оргкомітет приняв через ситуацію в Мавританії, де напередодні різдва була розстріляна сім’я французьких туристів, а також через численні погрози терористичних організацій.

І, як то кажуть, «гвіздок програми», автомобіль побудований на базі КрАЗ-255Б1 — «KRAZy-crocodile». Багато писати про нього не буду, бо емоції й досі переповнюють, краще подивіться на фото і ви все самі зрозумієте (якщо щось незрозуміло питайте в коментах).

«Самум»

«Самум»

«KRAZy-crocodile»

«KRAZy-crocodile»

«KRAZy-crocodile»

«KRAZy-crocodile»

«KRAZy-crocodile» і моя Іринка

«KRAZy-crocodile» і я (дякую Сірому Льву за футболку)

Рекомендовать эту запись
Оцените пост:

Показать смайлы

контрольное число
Комментариев: 10

Ці монстри стали справжніми зірками Сорочинського ярмарку!

spacer 20

це ти про нас з тобою?

spacer 30

)))) :Р Та ні, я про КРАЗ, а ми просто зірки, без монстрів ;)

Крутые машинки!!!

КРАЗ рулить

spacer 20

Ой да не говоры

Ух-ты! Бомбень! Дикая тачила!

Ох, далеко еще КRAZу до Париж-Дакар...

spacer 20

Не пизды урод КРАЗ и КамАз рулят

Машыны просто супер!!!!!!!!!

О сообществе

коммерческая необычная реклама, пр, идейные решения, воплощенные в жизнь  :)

Модераторы сообщества

Метки

Календарь
Июнь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск
1
2
3
4
5
6
7