logo   Блоги рядом:  Серый Лев, Українське..., Потап
Регистрация  Забыли пароль?

Українська культура

Gljuk  пишет в: culture
16.05.2008 14:02:17
Настроение: якась запізніла весняна депресія...
Музыка: Могилевська "В Києві осінь"

"Моя чарівна леді"...

... або трагедія однієї дівчини...

"Елізо, чорт забирай, де мої пантофлі?!".... от вам і мораль... от вам і високі почуття, бажання, мрії.... Залишайся собою, де б не опинився і хто б тебе не оточував!!!! Не втрачай свого Я. Так, саме Я з великої букви! Бо лише того поважають, хто свої принципи відстоювати вміє... Бо лише той заслуговує на щастя, хто не відмовиться від мрії... Бо лише той заслуговує на любов, хто приймає її з усіма мінусами, негараздами і неідеальностями!!!!

То я про відому п'єсу Бернарда Шоу "Пігмаліон".... Вчора в театрі була... Волинський театр ім Шевченка.... Генрі Хіггінс - герой нашого часу... Еліза Дулітл - приклад справжньої любові... Містер Дулітл - ...коли випадок вирішує долю...

Варто подивитись... І текст, і гра... я в захваті... І надто вже ця історія мою власну нагадує... Захоплююсь нею ще із шкільної програми зарубіжної літератури... Тому напевно і напоролась на те, за що боролась....

Якщо матимете можливість - обовязково сходіть!!!!!! Рекомендую!!! Воно того варте!

П.С.: "ты навсегда в ответе за тех кого приручил..."

Комментариев: 11

Контрольное число

на жаль, мало хто то чує...

spacer 10

і як би не було прикро, тут ми безсилі.... можем хіба свої вчинки контролювати і за них відповідати ....... :)

spacer 20

стопудово :)

О сообществе

Це спільнота про сучаску українську культуру. Запрошуються усі небайдужі до неї :)

Модераторы сообщества

Метки

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7
8