Регистрация  Забыли пароль?

Євгенія пишет в cytatnik  21.07.2008 12:34:11
Настроение: фіговий
Музыка: стук серця

Про кохання

Американський драматург Едвард Олбі сказав, що "життя складається з кохання та помилок". В мене поки що просто з помилок, а "как на свете без любви прожить?".
Комментариев: 83

контрольное число

Таке... Можна і посперечатися, щодо такого визначення життя. Я, хоча й не драматург, так не важаю :) Помилки - це те, завдяки чому я відчуваю себе живою людиною. Не помиляються, мабуть, лише пам"ятники :) А кохання... То така справа. Інколи, як на мене, краще, якщо його нема...

spacer 20

Це просто вислів, який іноді дуже точно відображає стан душі. принаймні мій. а кохання... хай краще воно буде, Сашко! )))

spacer 30

Воно ніби нехай і буде... але інколи воно дико заважає :( А інколи - дуже багато болю завдає.

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 50

А я не згодна з драматургом!!! В житті стільки всього кльового: цікаві люди, подорожі, саморозвиток, музика, кіно і т.д. і т.д. Помилки справді нам необхідні, щоб розвиватися, але ж бувають і непомилки. А якщо зациклюватися тільки на своїх помилках і коханні - криша може поїхати

Я тут подумала, без коханої людини, і справді, трохи фігово. Але з цього приводу не варто дуже засмучуватися і шукати цілеспрямовано її не варто. Одного разу він сам зявиться в твоєму житті, і ти зразу зрозумієш, що це саме той, з ким тобі буде завжди цікаво спілкуватися, завжди приємно займатися коханням і ділити свої радості і смутки. Але всьому свій час

spacer 20

+ стопіцот! У мене такі от пошуки нічим хорошим ніколи не закінчувались :))) Якщо, звичайно, не вважати хорошим нові поїздки та якісь приключки :)

spacer 20

то все дуже правильно й розумно, але от буває: ти живеш і все нормально. і тобі дійсно непогано без того кохання (що то є таке? та хто його взагалі колись бачив?), а потім щось находить таке... Ну може то Балаклава винна. то таке місце, де краще бути удвох. не просто, щоб було дві людини, а щоб це були дуже рідні, близькі люди. Може то море винне - холодне й чисте. Чи небо - високе й прозороблакитне. Може то серце моє винне, якому хочеться кохати. І не просто когось, а того самого, єдиного... чи то не боляче? а я роблю зара' помилки. одну за одною. і не знаю, як завадити цьому процесу безглуздому, який мене в кінці просто вб'є, якщо я не зроблю швидко висновки і не зміню свою поведінку.

spacer 30

Женя, ти такий романтик, тонка натура, і я у звязку з цим згадала ще одне питання, яке мене завжди хвилювало: чому, якщо дівчина розумна, духовно і інтелектуально розвинена, мислить нестандартно - чоловіки ввіддають перевагу дружбі з такими дівчатами, а не коханню?

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 40
spacer 50
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 70
spacer 80
spacer 80

головне не зациклюватися ні не на коханні ні на помилках а то це ні до чого доброго не проводить, як каже моя бабця - "Шо має бути твоїм - від тебе не втече")))

spacer 20

я не фаталістка. згадала ще один гарний вислів: "Талант - це спроможність людини визначати власну долю". гадаю, що все в житті залежить від нас самих. Ну може й не все, але більшість - це точно.

spacer 30

безперечно, але здоровий пофігізм ше нікому не зашкодив повір мому досвіду)))

spacer 40

Ух, какая замечательная фраза... "Ошибки" это наверное когда ты точно намного вперед знаешь, что ошибки быть не должно ;) А весь остальной бардак - это любовь ;)

Помилки можна виправити,а кохання здоровому глузду не піддається,мабуть без нього булоб простіше.

spacer 20

та ви що, люди? без кохання взагалі нічого б не було. бо навіщо тоді жити? заради чого? а помилки не завжди можна виправити, на жаль...

Кстати, а почему все зациклились на любви с сексуальным подтекстом? А как же любовь к родителям, природе, своему городу, друзьям? К оружию, к музыке, книгам? В конце концов, к жизни?

spacer 20

чому зациклились? я, до речі, часто коли кажу про любов думаю не про чоловіків.

spacer 30

опа!

spacer 40
spacer 30

Ну так іншої любові вистачає, мабуть, у кожного?

spacer 40
spacer 50

Жень, ше пару блогерських здибанок - і буде тобі пара ;))) якшо ти, звісно, справді цього хочеш...

spacer 20

А хто сказав, що їй блогер потрібен? Може все ж таки лексус? Чи хотя б каділак? :)))

spacer 30

шото на Женю не схоже ;) ІМХО: лєксуси для зануд...

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 40
spacer 50
spacer 50
spacer 30

чом би й не блоггер? і була б в нас таке маленьке блоггерське дитинча. І щоб обов'язково хлопчина, козак.

spacer 20

хочу. хочу гарного хлопа, дитину, родину, дім з собакою і товстим чорним котом. хочу жити в місті, де люблять українців і росіян, і євреїв, і американців. хочу не думати про те, що купити - собі помідорів чи Максу - віскаса. хочу приходити на роботу з задоволенням. і щоб мене поважали. і головне - що все це можливо, треба тільки сильно бажати, і робити щось. Що? Чекати? переїзжати в інше місто? робити пластичну операцію? не знаю, щось не так. в чомусь я не права, але не можу зрозуміти, де вихід. а ще ці помилки. от знаю, що сьогодні зроблю чергову, але як її не зробити? де сили волі взяти? треба, треба!!! З.І. Пробач, щось наболіло, якось руки самі писали, не могла зупинити.

spacer 30

Жень, а хто цього не хоче? І це дійсно можливо. Головне - зустріти другу таку ж людину, як і ти! Переїзжати - куди, заради чого? Операцію - не кажи дурниць :))) В чомусь не права? Так це ж добре, що ти не задоволена тим, що маєш, і прагнеш більшого! Помилки... Це така справа, індивідуальна. Тут дуже складно щось радити :( І, доречі, як на мене, не слід зупиняти руки, коли вони пишуть те, що відчуваєш серцем...

spacer 40
spacer 50
spacer 40
spacer 30

нема за шо вибачатись :) ти просто жінка ;))

spacer 40
spacer 50
spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 100
spacer 110
spacer 120
spacer 130
spacer 140
spacer 150
spacer 160
spacer 170
spacer 180
spacer 190
spacer 200
spacer 210
spacer 220

тук-тук, це я - стук серця, спитай мене і я тобі все підкажу

Как я тебя понимаю... Иногда оглянешься вокруг: вроде и парней много, и друзей, и вниманиея их в избытке, и общения... А всё не то... Как сказал один мой знакомый: "А как же настоящая любовь?" Но, наверное, еще рано делать выводы - вся жизнь впереди!

О сообществе

Спільнота "Цитатник" - публікуємо цитати відомих людей!

З моєю любов*ю до чужих думок й цитат я не могла не створити спільноту) Приєднуйся!

Модераторы сообщества

Календарь
Август
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7
8