Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Miriada, ХоБаБиДаДіРо...., Нумер 482

Volhv пишет в history  15.08.2008 13:59:07

Про війну і не тільки...

Кілька днів назад, на прохання друзів, я розмістив у своєму блозі невеличкий матеріал мого хорошого знайомого, відомого українського журналіста, Вахтанга Кіпіані із зсилками на альнернативні (не заангажовані РФ)  джерела інформації.

Ось ця інформація з деякими коментарями:

Cайти, які варто переглядати, щоб збалансувати російські інформаційні впливи:

"Телеканал Руставі-2"
ІА "Новости-Грузия"
"Грузия-Онлайн"
"KavkazWeb.net"
"Агентство Интерпрессньюс"
Блог о Грузии
"Все новости Азербайджана"
ІА "ОС-Інформ"
"Абхазети.ру"

А також раджу зафрендити cyxymu, ra2005, djdrive, som, herectus, ingushetiya_ru - знову ж таки, не всі оцінки розділяю, але чути варто.

п.с. через активність користувачів та хакерські атаки, сайти час від часу "лягають".

Джерело:  vaxo.livejournal.com/data/rss/

Цікаво, що у цій інформації крамольного???

Користувач 1000000baksov відповів на запис Новини про війну

--- война уже закончилась...

Користувач oGrin відповів на запис Новини про війну 

--- К большому сожалению, думаю еще нет... Ни чеченская, ни афганская войны не заканчивались сразу...

...решту не зберіг

Потім десь через день моє повідомлення зникло !?... і  добу, чи навіть більше, я не міг доступитися до свого блогу !..

Як можна зрозуміти  такі чудеса ?!

А я вважав ПК досить прогресивним виданням... і поки вважаю...

Я вже відповідав на репліку по відношенню даного повідомлення і хочу повторитись:

... Війна іде, іде й на нашій території (навіть не з Україною), але соьгодні - нові часи,  - нові види озброєнь і нові фронти:

- інформаційний,

- організаційний,

- енергетичний,

- економічний,

- духовно-психологічний,

- тощо...

не гребують нічим...

... і якщо так піде далі України не стане де факто...

...та й населення(я вже й не говорю про націю) буде перетворене в одну деградовану  спиту, деморалізовану, знищену біологічно, психологічно, морально і духовно сіру масу. яка не зможе давати повноцінне потомство...

Я не говорю що все уже втрачено...

Ще є шанси,... поки що є... але маємо ще кілька років і процес уже буде беззворотнім...

Правда Бог дає шанси до останнього, але потрібно вміти і хотіти брати.

Які ще катаклізми та попередження потрібні українцям щоб прокинутись та взяти себе в руки...

Комментариев: 7

Контрольное число

Рекомендував цей запис

так

а почему вы это размещаете в сообществе "Киев"?

spacer 20

Поперше ми живемо в УКРАЇНІ і Київ це столиця... а я Киянин... і майбутнє Києва, як центру України мені не байдуже!..

Можливо уся ця інформація і не цікава читачам даної спільноти, але хоч і побічно стосується всіх...

ми не можемо бути страусами...

так що звиняйте

spacer 30

а вы не можете решать за всех, я так думаю, и вписывать эту информацию везде - сродни спаму.

spacer 40

комментарий мой

spacer 50

я нікого не заставляю думати як я я тільки даю інформацію - думати і діяти Вам Ви можете просто не читати те що не цікаво вам..

Но пасаран!

Последние посетители сообщества
 Futbol 23 час 29 мин назад
 woman 4 дн назад

О сообществе

Історія у всіх її проявах : цікаві факти,нумізматика,фалеристика,старі фото,предмети старовини

Модераторы сообщества

Метки

Календарь
Ноябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7