Кілька днів назад, на прохання друзів, я розмістив у своєму блозі невеличкий матеріал мого хорошого знайомого, відомого українського журналіста, Вахтанга Кіпіані із зсилками на альнернативні (не заангажовані РФ) джерела інформації.
Ось ця інформація з деякими коментарями:
Cайти, які варто переглядати, щоб збалансувати російські інформаційні впливи:
"Телеканал Руставі-2"ІА "Новости-Грузия" "Грузия-Онлайн" "KavkazWeb.net" "Агентство Интерпрессньюс" Блог о Грузии "Все новости Азербайджана" ІА "ОС-Інформ""Абхазети.ру" А також раджу зафрендити cyxymu, ra2005, djdrive, som, herectus, ingushetiya_ru - знову ж таки, не всі оцінки розділяю, але чути варто.
п.с. через активність користувачів та хакерські атаки, сайти час від часу "лягають".
Джерело: vaxo.livejournal.com/data/rss/
Цікаво, що у цій інформації крамольного???
Користувач 1000000baksov відповів на запис Новини про війну
--- война уже закончилась...
Користувач oGrin відповів на запис Новини про війну
--- К большому сожалению, думаю еще нет... Ни чеченская, ни афганская войны не заканчивались сразу...
...решту не зберіг
Потім десь через день моє повідомлення зникло !?... і добу, чи навіть більше, я не міг доступитися до свого блогу !..
Як можна зрозуміти такі чудеса ?!
А я вважав ПК досить прогресивним виданням... і поки вважаю...
Я вже відповідав на репліку по відношенню даного повідомлення і хочу повторитись:
... Війна іде, іде й на нашій території (навіть не з Україною), але соьгодні - нові часи, - нові види озброєнь і нові фронти:
- інформаційний,
- організаційний,
- енергетичний,
- економічний,
- духовно-психологічний,
- тощо...
не гребують нічим...
... і якщо так піде далі України не стане де факто...
...та й населення(я вже й не говорю про націю) буде перетворене в одну деградовану спиту, деморалізовану, знищену біологічно, психологічно, морально і духовно сіру масу. яка не зможе давати повноцінне потомство...
Я не говорю що все уже втрачено...
Ще є шанси,... поки що є... але маємо ще кілька років і процес уже буде беззворотнім...
Правда Бог дає шанси до останнього, але потрібно вміти і хотіти брати.
Які ще катаклізми та попередження потрібні українцям щоб прокинутись та взяти себе в руки...