Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  mercy, Історія, Снежана Егорова

ilove пишет в kisa  16.08.2008 09:46:48

Подорож у минуле

Вчора повернулась з села. Пам’ятаю, чи в якомусь інтерв’ю, чи десь прочитала, Віталій Козловський сказав, що найкраща поїздка коли вона незапланована, коли так зненатська, з’явилася можливість, сіли і поїхали. І я з ним цілком згодна. Можливо комусь це здасться банально, але там в мене народилося багато дитячих мрій і тільки тепер я розумію якими безглуздими і смішними вони були. Я з дитинства марила котами згадую, як сиджу на стулці вся обліплена кошенятами і боюся ворухнутися, щоб не побудити. Тоді Мурзіка в мене не було, тато не дозволяв, тепер змирився, зрозумів, що опиратися нені немає сенсу. Як мала була говорила, виросту, куплю хату, коня і 50 котів. Зараз я така вдячна Богу, що живу в Києві. Сади, заводи занепали, молодь рветься до столиці, а старі вимирають. Безкінечна робота здавалося б припиняється тільки в свята. Зате я зробила немало класних фоток, які нажаль сестра привезе аж через тиждень.
Комментариев: 16

Контрольное число

На твоих фоновых заставках очень тяжело читать,ты бы их хоть с текстов убрала.

spacer 20

О Боже, я же уже несколько убирала, ну просто они мне очень нравятся, попробуй выделят текст.

привіт!а я собі ламаю голову, де ти поділася.так і думала, що десь поїхала.чекатиму фоток, цікаво.а що за село, у якій області?

spacer 20

Привіт! А я там думала чи хтось помітить, що я пропала. Дуже приємно, що за мене хвилюються. Село Старе, Київська обл. Бориспільський р. Там живе мій дядько, то фотки будуть переважно тварини, бо може він не хотів би, щоб його двір, чи хату чи… вставляли в Інтернет. Ти ж розумієш?

spacer 30

ага.ну то добре...тварин я люблю.

spacer 40

Уявляєш, у сусідки кішка привела балінезійське кошеня. Я ж приїхала, у дядька котять нема, а мені аби погратися з малим. Тітка каже, там у сусідки сіамське, коли я його побачила кажу, е нє це таке самісіньке, як мій.

Привітулі!Чекаємо з нетерпінням:)

spacer 20

Я дуже хотіла забрати, але сеструха не дала.

Привіт, а я виділяю ;)

spacer 20

Приіт, молодець, так і роби;)

я теж виділяю :)) а що за будинок на фото?

spacer 20

Та просто з Інтернету скачала. А ти, що, думав, це в мене такий розкішний?

spacer 30

=)) незнаю, мало ли что)

spacer 40

Та якби ж то)))))

spacer 50

Мечты, мечты...хотя мне такой дом не оч нрав))..типо "в гостях у сказки :)"

spacer 60

Да, про сказку я согласна, но мне бы в сказку хотелось.

О сообществе

Занимаемся советами и рассказами о наших усатых любимчиков.выставляем их в качестве моделей и обсуждами,что да как:)))

Последние посетители сообщества
Нет данных

Модераторы сообщества

Метки

Календарь
Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск
1
2
3
4
5