Регистрация  Забыли пароль?

*Valeriya* пишет в kisa  16.08.2008 09:46:48

Подорож у минуле

Вчора повернулась з села. Пам’ятаю, чи в якомусь інтерв’ю, чи десь прочитала, Віталій Козловський сказав, що найкраща поїздка коли вона незапланована, коли так зненатська, з’явилася можливість, сіли і поїхали. І я з ним цілком згодна. Можливо комусь це здасться банально, але там в мене народилося багато дитячих мрій і тільки тепер я розумію якими безглуздими і смішними вони були. Я з дитинства марила котами згадую, як сиджу на стулці вся обліплена кошенятами і боюся ворухнутися, щоб не побудити. Тоді Мурзіка в мене не було, тато не дозволяв, тепер змирився, зрозумів, що опиратися нені немає сенсу. Як мала була говорила, виросту, куплю хату, коня і 50 котів. Зараз я така вдячна Богу, що живу в Києві. Сади, заводи занепали, молодь рветься до столиці, а старі вимирають. Безкінечна робота здавалося б припиняється тільки в свята. Зате я зробила немало класних фоток, які нажаль сестра привезе аж через тиждень.
Комментариев: 16

Контрольное число

=)) незнаю, мало ли что)

spacer 10

Та якби ж то)))))

spacer 20

Мечты, мечты...хотя мне такой дом не оч нрав))..типо "в гостях у сказки :)"

spacer 30

Да, про сказку я согласна, но мне бы в сказку хотелось.

О сообществе

Занимаемся советами и рассказами о наших усатых любимчиков.выставляем их в качестве моделей и обсуждами,что да как:)))

Последние посетители сообщества
Нет данных

Модераторы сообщества

Метки

Календарь
Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск
1
2
3
4
5