Регистрация  Забыли пароль?

archie пишет в music  06.01.2009 21:10:11

Два несподівані дні народження.

Днями світ відзначив ювілеї двох дуже різних людей. 5 числа Мерлін Менсон відзначив 40, а сьогодні Валерію Васильовичу Лобановському було б 70...

потрясаючі люди, вітання і все таке

Рекомендовать эту запись
Оцените пост:

Показать смайлы

контрольное число
Комментариев: 20

Что за урод?

spacer 20

Мерліна Менсона не узнав чи Лобановського, оооооо???

spacer 30

)))))

spacer 30

Много думал, прежде чем такое написать?

spacer 40

це краще, ніж думати багато, а в підсумку не згадати Метра жодним словом

Цікаво, а чому на фуражках шерифів зірка Давида?

spacer 20

ти краще б персони з днюхою привітав, ага

spacer 30

я вже на футбольних блогах ВВЛ поздоровив)) А Менсона привітати не маю бажання))

spacer 40

чого так? не нра? мені тож не дуже, але не визнати прикольного чувака не мона

spacer 50

доречі, так трапилося, що я ніколи не читав Умберто Еко. Як ти вважаєш, варто читати? І, будьласка, можеш описати в двух словах зав'язку "Ім'я рози"

spacer 60

оооо звісно, варто! можеш і кіно з Шонном Коннері подивитися! Значицця, так. У аббатстві починаються вбивства, і кличуть їх розслідувати ченця Кентерберійського з його учнем Адсоном. Вони розслідують, натикаються на середньовічну бібліотеку, де сховані манускрипти різні. Виявляється, що це сліпий бібліотекар ховає від усіх книги, щоб люди не сміялися. От така цензура... В кінці бібліотека згоряє. А, ну да - цей Адсон там замутив з дівчиною, і її спалили як відьму. Читається взапой, часи інквізиції показані блискуче. Екко - професор якраз по цьому періоду

как-то позабылось, что ВВЛ таким молодым умер:(

spacer 20

да...після нього в ДК перманентний бардак. а скільки було захоплень: Миха - новый подсолнух, Любимый ученик Учителя...Вважаю, що треба було свій стиль виробляти, а не тупо копіювати майстра

spacer 30

+100

Лобановского никто никогда не повторит и не заменит

spacer 40

Сьома підмінить, хоч я його все ще не люблю

spacer 50

он НЕ Лобановский. Но он хороший тренер, который поставит ДК на ноги. Почему ты его не любишь?

spacer 60

Він не зробив у ДК справжньої чистки - це раз. Він починає тягнути своїх (Овчинников, Асатіані, Ігнатьєв), а це розмиває наше ДК, але я все одно за ДК, так що закриваю на це очі

Думаю в другому випадку треба вітати Сербуна)))

spacer 20

ггг ти в курсі діла))

spacer 30

канєшна)))

О сообществе

Музика - це мова. Мова, що є формою спілкування, здатністю самовираження, можливістю висловити щось своє. Ми використовуємо музику для відображення нас самих, наших відчуттів і наших ідей.

Тут ви не просто пишете про гурти та виконавців, тут ви розкриваєте себе....)))))

Замітають у спільноті

Часопис
Июль
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7
8