Регистрация  Забыли пароль?

 


Другий півфінал Євробачення-2012 - результати


Щойно в Баку завершився другий півфінал цьогорічного Євробачення. Ось десятка щасливчиків. що прослідували у фінал:

див. МузПростір


muzprostir | Побачити все! | Висловилось: 3

Мюзік : Kent - Taxmannen  

Твій шведський KENT.


 

Склад:

Йоакім Берґ - вокал, гітара

Мартін Скьолд - бас, клавішні

Самі Сірвйо - гітара, клавішні

Маркус Мюстонен - ударні, клавішні, бек вокал

 

 Дискографія:

1995 - Kent

1996 - Verkligen

1997 - Isola

1999 - Hagnesta Hill

2000 - B-sidor (B-sides)

2002 - Vapen & Ammunition

2005 - Du & jag dцden

2007 - Tillbaka Till Samtiden

2008 - Box 1991 - 2008

2009 - Rцd

 

Читать дальше...


Sleepwalker ° | Побачити все! | Висловилось: 1






О сообществе

Музика - це мова. Мова, що є формою спілкування, здатністю самовираження, можливістю висловити щось своє. Ми використовуємо музику для відображення нас самих, наших відчуттів і наших ідей.

Тут ви не просто пишете про гурти та виконавців, тут ви розкриваєте себе....)))))


Праила в Music

ПРАВИЛА

1.  Пишіть пости по темі спільноти, а не все підряд, це місце не для особистих переживань до хлопців, не журнал з роздумами, що б то пожувати на вечерю, це тематична спільнота!

2. Кристуйтесь [cut] [/cut] для вирізання тексту, а то потім  приходиться різати ваші кілометрові пости з  надцятьма фотографіями. Не хвилюйтесь, кому буде цікава тема, той зайде і дочитає її до кінця.

3. Мат  Тут висловлюються без мату! 

Пости, що не відповідають правилам спільноти - видаляються без попередження!!!

Дякую за розуміння :)

п.с Якщо модератори наразі не є активними дописувачами на ХБ, то це не означає, що вони нічого не бачать :)  Так що не смітіть в спільноті :)


Замітають у спільноті

Писалось про:

Часопис
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Последние посетители сообщества
Нет данных
ОБОЗ.ua