Регистрация  Забыли пароль?

Орест Форко пишет в perekur  29.01.2008 10:56:41

Діти гинуть під колесами поїзда

Під новиною ЗІКу про трагедію в Рівненській області з'явився коментар. Читач, який назвався Богданом (як потім з'ясувалось він передав слова Ігоря), виклав свою версію страшного лиха, яке сталося на Рівненщині вчора, 27 січня, на під'їзді до ст. Здолбунів, коли під колесами поїзда загинуло шестеро підлітків.

Текст подаємо повністю без змін:

А ось є і така версія... Мушу зізнатися, що мій батько безпосередньо відноситься до "структур", що працюють на залізниці і саме машиністи його поїзду першими побачили фрагменти дитячих тіл на полотні, які, до речі, пролежали там до (!!!!!) 7 ранку, аж поки нарешті не приїхали швидка та міліція. А ситуація така: цей поїзд ще при відправленні із Шепетівки відрапортував, що в локомотиві перегоріла лампа головного світла (прожектор зверху локомотива), а запасної не виявилось. Але машиніст вирішив їхати всліпу і диспетчер його випустив на маршрут до ст. Здолбунів. По дорозі хлопці "всліпу" топили 90-100 км/год. і навіть не подавали ніяких сигналів. На під'їзді до ст. Здолбунів в районі пл. Семилітка вони відчули глухий удар по локомотиву. Поїзд зупинили і помічник машиніста пішов перевірити ситуацію, але так як гальмівний шлях був величезним, далеко йти він не наважився і, відрапортувавши що все добре, поїзд поїхав далі. ОСЬ ЯК ЦЕ БУЛО!!! У нас завжди брехали про ЧП, а тепер ще й покривають вину.

А діти поверталися з дискотеки... Боже... І збив він не 6, а 7 дітей, із яких 6 загинули на місці. Сьомий - у надзвичайно важкому стані. Вірогідно, вони не почули поїзда із-за того, що на вулиці була жахлива погода і дув несамовитий вітер, що заважало нормальному сприйнятті оточуючого середовища. По полотну вони йшли через те, що із-за погоди сільська дорога перетворилася на багно, а на шпалах завжди чисто. І вони сподівалися, що побачать поїзда, оскільки той світитимете прожектором. Але його НЕ БУЛО!!! Ви собі таке уявляєте? Я сам із Здолбунова. Все місто на вухах стоїть. Такої трагедії по такій нікчемній халатності не було вже, як на мене, кілька років.

І наші державні мужі ще мають нахабність писати брехню, що "вини машиністів і УЗ немає"? Ви - нікчеми! А як же батьки цих дітей? Що їм думати? Ви вважаєте, що їм приємно це читати? Горіть в пеклі, залізнично-урядова наволоч!!!

ДО РЕЧІ!!! Щойно по 5 каналі сказали, що (самі розумієте) машиністи не винні, УЗ не винна і т.д... Але на цей раз виплив цікавий фактик, про який раніше не говорили: локомотив зараз на експертизі у Львові і у нього, як виявилося, тріснувше скло на прожекторі (головному ліхтареві). А чи не пов'язано це з тими фактами, про які я раніше писав, і про які мовчать? Певно, хтось таки побачив, що скло розбите, але я на 100% впевнений, що під час експертизи лампа була вже нова і працююча... Як то кажуть: корпоративна дружба...

Комментариев: 61

Контрольное число
кошмар какой...
Цікава версія подій. Але правду ніхто не скаже.
spacer 20
але ця версія якраз і відповідає фактам події
spacer 30
и в чем ту вина УЗ и машиниста? поезд на красный свет по тротуару поехал что ли?
spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 100
spacer 110
spacer 120
spacer 130
spacer 140
spacer 150
spacer 160
spacer 100
spacer 110
spacer 120
spacer 130
spacer 140
spacer 150
spacer 160
spacer 170
spacer 180
а чего дети на рельсах делали? и если с дискотеки шли, то уже в принципе и не дети, а подростки..
spacer 20
від 16 до 20- так підлітки але це не на вокзалі а в полі було
spacer 30
ну и че им по дороге не шлось? а если рискнули и пошли по рельсам, то надо было внимательней быть, тем более что поезд пассажирский и в принципе ездит по расписанию. А сколько челов с полок попадали при экстренном торможении, почему бы о них не написать?
spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 100
spacer 110
spacer 90
spacer 100
spacer 100
spacer 110
spacer 110
spacer 120
spacer 130
spacer 130
spacer 140
это кошмар..была ды нормальная дорога и переходы, по рельсам никто бы не ходил!!!!
Ужасная трагедия!!! Вчера передали также, что двое деток были из одной семьи...((( Как можно было выпустить не исправный состав??? P.S. извините, хочется ругаться....
spacer 20
а с чего ты решила что состав выпустили неисправным?
spacer 30
Исходя из написанного : Але машиніст вирішив їхати всліпу і диспетчер його випустив на маршрут до ст. Здолбунів.... и такой же услышанной версии по ТВ.
spacer 40
spacer 50
Трындец. Эффект бабочки просто. Одна случайность влечет за собой целую череду других случайностей. Я не буду поддерживать спор - кто прав, кто виноват. Я думаю, что и машинист никогда не оправдает себя, даже если это сделают юристы. Случилось горе и никому уже не помочь. К сожалению.
spacer 20
+10
Єдиний, хто може хоч щось сказати, - хлопець, що зараз у лікарні. Дай Бог йому здоров`я. Але, думаю, що його "підготують" перед можливим інтерв`ю.
spacer 20
Можливий і такий розвиток подій. На жаль((((
Жахливо
Укрзализныця» предоставила материальную помощь семьям погибших в ДТП на железной дороге в Ривненской области. Об этом сообщил сегодня на пресс-конференции генеральный директор «Укрзализныци» Василий Мельничук. «Вчера мной дано распоряжение начальнику Львовской железной дороги в семьи, где есть наши работники, у которых погибли дети, предоставить материальную помощь на каждого погибшего ребенка - 10 тыс. грн для похорон», - сказал он. По словам Мельничука, у четверых погибших родители работают на железной дороге, а один из погибших был помощником машиниста. Гендиректор ведомства сообщил, что расследование продолжается, есть заключение МВД и прокуратуры, что вины железнодорожников в случившемся нет. По его словам, «Укрзализныця» также подключилась к расследованию - служебным расследованием занимается комиссия под руководством начальника Козятинской дирекции железных перевозок – заместителя начальника Юго-Западной железной дороги. «Машинист сделал все возможное», - сказал Мельничук, добавив, что нет претензий и к поезду. По его словам, сразу после происшествия поезд был осмотрен, локомотивная бригада была задержана, но сейчас они уже дома. Мельничук также отметил, что перед каждым выездом локомотивные бригады проверяют, в частности, на наличие алкоголя в крови, и претензий к указанной бригаде не было. Как подчеркнул Мельничук, по словам машиниста, погибшие внезапно вышли с посадочной платформы на пути. Как считает Мельничук, они могли не заметить приближающийся поезд, его фары из-за яркого света на платформе. Он подтвердил, что машинист подавал непрерывный звуковой сигнал. По словам главного ревизора по безопасности движения на Юго-Западной железной дороге Константина Азаренко, случившееся свидетельствует, что в государстве существует социальная проблема - несоблюдение правил безопасности гражданами. В качестве примера он привел ситуацию на Юго-Западной железной дороге, где, по его словам, практически каждый день гибнут люди из-за несоблюдения правил. По мнению Азаренко, штрафы за несоблюдение правил на железнодорожном транспорте, в том числе за хождение по железнодорожному полотну, составляют всего 8-17 грн. Как сказал Мельничук, за январь «Укрзализныця» оштрафовала более тысячи человек за пребывание на железнодорожном полотне.
Вывод один: похрен кто прав, кто виноват...жизни уже не вернеш. На фоне трагедии любой спор выгладит как войнушка в песочнице. А СМИ всегда врали, врут и будут врать, причем, во всех странах.
Блін, ну не вірю я в те, що можна не почути, як їде поїзд на такій високій швидкості. Хіба що підлітки були в гівно п"яні. В цілому, в дискусії підтримую 1000000baksov. Ще питання до Ореста - звідки така впевненість про лампочку?
spacer 20
Можно не почути. Якщо кажуть, що вони вже один потяг обійшли(оф. версія), то це не значить, що він проїхав далі на достатню відстань(а особливо, якщо товарний, то можна порахувати його довжину). І уяви, як у такій "симфонії", можно щось розрізнити(а особливо якщо ти "готовий" або лампичка не блимає)?

О сообществе

Спільнота створена як чоловічий клуб для обговорення різних тем найбільш цікавих в конкретний момент.допускається вживання нецензурних слів та максимальна гострота дискусії)))))))))))))

На пятничный гульбан...

Метки

Blog Live

37 мин назад la_chienne делает запись - Ковтаю світло

1 час 8 мин назад la_chienne делает запись Наречена

Последние посетители сообщества
kukuj  fibi 12 мин назад
kukuj  zbrod 27 мин назад
kukuj  Орест Форко 28 мин назад
kukuj  valentyn777 30 мин назад
kukuj  Серый Лев 31 мин назад

Модераторы сообщества