Вийшла суперечка - я кажу, що стопудово видно, що на фото! А мені кажуть, що тут зображене зовсім інше. Ваша думка, що на фото?
спинка крісла, звичайно!!!
і я нічого інакшого не бачу. а є інші думки. :))
і шо цікаво людям приглючується?
море, прикинь... місячна доріжка...
гарна трава в твоїх знайомих :))
спинка стула на фоне обуви на пороге))
Пальцы чьи-то!!!!!)))))))))))))))))
штахеты))))
спинка стула. или детская кроватка
Гребешок в лунном свете:)
два кота заглядывают за решетк, за которой сидит мышка и хотят туда запрыгнуть
ты и аноним думаете одинаково гыгы
может -я близнец себя???аааааа
стул по-моему
шота деревянное! ;))) стул
пів скелета людини.)
я навіть скажу якого кольору стульчик, спинка якого на фотографії: коричнового
Спинка стула...
спинка деревянного стула
СТУЛ, т.е. СПИНКА СТУЛА
быльца стула
Спільнота створена як чоловічий клуб для обговорення різних тем найбільш цікавих в конкретний момент.допускається вживання нецензурних слів та максимальна гострота дискусії)))))))))))))
17 час 2 мин назад bliss комментирует запись - 10 жіночих міфів про чоловіків очима холостяка (18+)
17 час 28 мин назад Євгенія комментирует запись - 10 жіночих міфів про чоловіків очима холостяка (18+)
18 час 3 мин назад Євгенія комментирует запись - 10 жіночих міфів про чоловіків очима холостяка (18+)
18 час 20 мин назад Орест Форко комментирует запись - 10 жіночих міфів про чоловіків очима холостяка (18+)
18 час 21 мин назад Денис Куклин комментирует запись - 10 жіночих міфів про чоловіків очима холостяка (18+)
18 час 22 мин назад Орест Форко комментирует запись - 10 жіночих міфів про чоловіків очима холостяка (18+)
18 час 34 мин назад Орест Форко комментирует запись - 10 жіночих міфів про чоловіків очима холостяка (18+)