Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  chudo, Casual Style, Группа Алиби

strelok пишет в photoprofi  10.05.2008 13:10:40

Україночки

Біля магазина проходила якась рекламна акція і мені сподобались дівчатка от і вирішив їх зняти (на фото). Побачивши що я їх фотографую вони запротестували. Тоді я сказав що я кореспондент газети "Бегімот" тоді вони почали усміхатися, ще й позувати. Як легко вас дівчатка обманути:) Вони ще й дали свій телефон, так що прийшлось робити для них фотографії.
click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Комментариев: 18

Контрольное число

нелогчно якось- їм би лотос рекламувати)))

spacer 20

ага, згодна, або Галю)))

spacer 30

Gala?

spacer 40

та да))))

spacer 50

;)

але я б не повелась на газету з такою назвою))))

spacer 20

Це перше що прийшло мені на думку, мабудь як би там була ти прийшлось би вигадувати щось інше:)

spacer 30

ти би передумав, я впевнена)))або ми придумали б дуже реально креативну назву видання, продали б її і заробили купу грошей. ось так приблизно)))

spacer 40

Ти за гроші, а в мене навпаки одні витрати на папір для фотографій, я ж як істиний джельтмен не брав з них гроші:)

spacer 50

так треба було бартером - ти їм фотки, вони тобі порошок))))

spacer 60

Якби щось інше, навіщо фотомафії порошок?

spacer 70

да так, про всяк випадок)))

spacer 70

Ну мафія ж треба чимось кров відпирати......

spacer 80

Стрілок фотомафії працює без крові.

spacer 90

Молодець......

Люблю Украиночек.

Ну, все, колего! Тепер маєте відкрити власне видання "Бєгімот" й продовжувати це вже по-чесному)))

Прикольно! Меня в универе тоже часто просили декорировать праздники в народном костюме. То блины на масленицу заворачивала в таком виде, то цветы ветеранам вручала...

О сообществе

Ця спільнота створена, як альтернатива майстер-класів. Вона - полігон для тих, хто має бажання стати справжнім фотохудожником або допомогти ближньому ним стати.

До участі запрошуються усі, хто має бажання:

• експериментувати з графікою;
  • зростати і самовдосконалюватись;
  • практичними порадами допомогти молодим фотографам розвиватися.

Вимоги до світлин:
  1. Фотки розміщаються за принципом "похвалитися-як-класно-зняв", "показати-як-треба-знімати-за-таких-умов" або "спитати-як-краще-зняти".
  2. Тип камери - будь-який.
  3. Під знімком має бути вказаний тип камери і (бажано) основні параметри: ISO, діафрагма, etc.
  4. Також під знімком бажано подати короткий опис: за яких умов був зроблений знімок, тощо.
  5. Світлини повинні мати художню "цінність" - фотки типу "Я і Вася на дні народження Віри Григорівни" будуть видалятися (хіба що переконаєте спільноту, що це - фоторепортаж ;)).
  6. Варто пам'ятати, що завання ком'юніті - учитися самому і допомагати учитись іншим. Фотки мають розміщуватись з навчальною метою.

Коментарі до світлин краще лишати по суті: "що-авторові-добре-вдалося", "що-можна-було-зробити-щоб-покращити-якість" та "що-можна-підкоригувати-у-тому-що-є". Офтопік буде нещадно викошений.

Також у ком'юніті можна задавати різні питання (наприклад, де купити фотопринтер, яку обрати камеру або як краще знімати портрет: з використанням зуму чи без).

Модератори спільноти

Мітки

Календар
Ноябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7