Регистрация  Забыли пароль?

Дастина пишет в travel  14.07.2008 09:06:27
Музыка: Сядь в любой поезд, будь ты как ветер...

Поїздка на Світязь. Враження. Запис перший.

Ну ось, 10 хвилин тому попрощалася з останнім блогером (перед відїздом у Сімферополь Євгенія пішла дивитись на замок), що покинув славне місто Луцьк і тепер час починати ділитися враженнями.

Ну, по-перше, я була неймовірно рада усіх вас бачити!!!!! За ці три дні я полюбила вас ще більше!!!

І тепер про вдячності:

Дякую Євгенії просто за те, що вона є на світі!!!! Женя - неймовірна людина, від неї відходить якесь незвичайне сяйво, яке заряджає всіх навколо. Жень, як шкода, що титак далеко!!!

Дякую Арістарху за боді-арт! Не зважаючи на деякі моменти, боді-арт - це просто фантастично!!!! Дійсно отримала задоволення. Не ображайся на те, що тобі відомстився Любарт. Просто не можна говорити про власника замку, шо він гавнюк :) .

Дякую Котохоту за класні тости і купу анекдотів. А ще ми відкрили в ньому талант художника. Він прикрасив наше боді-арт шоу.

Дякую вовці за кальян, за цікаві історії і за гумор. І просто за те, що він не зважаючи на всі перепони, все ж таки приїхав на Світязь, цей подвиг гідний медалі.

Дякую Моді і Бімі, а також звісно міні-Моді за те, що я нарешті з вами познайомилася в реальному житті. Тепер я знаю, не дарма хотіла так давно це зробити! Ви просто неймовірні. Люди, скажу вам, що у Моді та його сімейства неймовірна енергетика. Вона притягує до себе всіх навколишніх. А ще дякую, що всюди возили мене з собою у машині :). Тепер чекаю знову в гості, тільки вже не на кілька годин :).

Дякую Сефіроті за її неймовірне мистецтво. А ще за папір на пляжі ;). І зха те, що вона, як сусанін, водила нас таємничими світязянськими тропками, завдяки чому ми не заблукали:).

Дякую Саші Смоукду за його величезний рюкзак, по якому я не загубила блогерів у Луцьку :) А ще за те, що він просто дуже цікава людина. Шкода, що так і не використали твій казанок, щоб зварити юшки, але я думаю, що приїхали не в останнє.

Дякую Валентіну 777 і його друзам, за те, що з вами весело. Не ображайтеся, що ми зверталися до вас на"ви", як сказала Женя, це тільки для того, щоб самим здаватися молодше:). Валентін, ви класний!

Дякую Рибачці Соні, за те, що вона прикрасила нашу компанію і теж, не дивлячись на перепони, таки доїхала до Луцька з Києва.

Дякую Лані за те, що вона просто супер! Вона - окраса наших зустрічей!!! І просто прекрасна дівчина! Аж не вірится, що серед нас, блогерів, є такі, як Лана!

Здається, що нікого не забула. А якщо забула, то не ображайтеся, я ще досі не виспалася і страшенно поспішаю писати, бо купа роботи.

На останок скажу, коли проводжала поглядом чорний дей, що відїжджав від моїх воріт то чомусь згадалася фраза з мультфільму "Карлсон" : "Он улетел, но обещал вернутся". Сподіваюся так і буде. Бо ж , л.бі блогери, я чекаю на вас усіх до себе в гості знову. Усіх разом чи поодинці!!!!

Арістарх започаткував нову традицію, тепер, якщо блогер хоче повернутися до блогера в гості він повинен у нього щось залишити. В перший рас Аріс залишив у мене свої носки, після цього знову повернувся. Сьогодні зранку знайшла бейс-болку (теж очевидно його) і резинку для волосся. І це мене дуже порадувало. Значить блогери до мене повернуться!!!!

Комментариев: 107

Контрольное число

ех йомайо жаба давить тзі страшною силою, хоча теж непогано відпочив

spacer 20

О Орест! Ті просто задавишся слиною, коли Арістарх викладе фото з останньої ночі.....

spacer 30

дайош фото в студію, а шо було останьої ночі?

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 60
spacer 70

О! А я ваще кучу всего забыл на Свитязе, скоро снова приеду ;)

spacer 20

упс, ми ето з Арісторхом порозпродували твої труси, майки... Обідно шо за них багато не давали грошей...

spacer 30

сказали бы шо то трусы Киркорова ;)

spacer 30

а ви також забули мінімодіну поїлку в нас... отже... чекаємо... :)

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 20

Футболка КП ваще не продавалась, слишком помятая. :)

spacer 30

Помятость - признак опыта!

spacer 40
spacer 20

Ок, я вже готуюся!!!

spacer 30

та вони всі так кажуть, а реально повертається тіки Модя )

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 100
spacer 100
spacer 110
spacer 120
spacer 130
spacer 140
spacer 150
spacer 160
spacer 170
spacer 180
spacer 190
spacer 200
spacer 210
spacer 220

Надя, тебе огромное спасибо ваще за встречу, организацию и оптимизм, Олегу как истинному волынянину - волыняне - отличные парни! И МиниДастинке (Софийке) за то, что нас терпела, и лишь один раз выразила свое отношение к блоггерам при помощи пальчика ;)

spacer 20

Ггггг! Об єтом еще будет написано.

Рекомендовал эту запись

Организация была на высочайшем уровне!!!

spacer 20

;)

Рекомендовал эту запись

ше не читав, бо тіки проснувся

Рекомендовал эту запись

Это было замечательно!

spacer 20

За кепкой когда приедеш?

spacer 30

Кепка мне нужна, она волшебная. Значит приеду. ;)

дякую тобі Надійко за гарні вихідні. Дуже все сподобалось. Як на курорті побувала )) І дякую за те, що "Лана-прекрасна дівчина" ))

spacer 20

Ну це ж правда!!!!

Рекомендовал эту запись

Друзі, я вас люблю!

spacer 20

Ух... а мы то как тебя! Без тебя встречи были бы совершенно иными ;(

Надо лечить свою дурость. Впервые в жизни опоздал на поезд. Очень жалею

spacer 20

дааааа... отжег...

spacer 30

И узнал, что из Харькова а пятницу в Киев не доедешь Зато узнал про прямой автобус

spacer 20

Да, я думаю посмотрев фотки пожелееш еще больше!!!!

spacer 30

Да уже сильно сожалею! Но все хорошо! А частную экскурсию можно?

spacer 20

Маршрутками надо было добираться... Мы ехали - было весело))) Думали и ты будешь!

spacer 30

Меня просто достало путешествие от Автовокзала до Ждвокзала. И Маршрутчики злые. Напился после коньяка, покурил кальян. Мечтал о озере.

надіюсь, шо наша енергетика колись притягне і тебе в Тернопіль )) тут таких багато ;)) п.с. дякуємо, шо зробила нам ці вихідні святом, з нас свято навзаєм ;))

spacer 20

Ок, домовилися!!! Отже у нас попереду ще свят і свят :)

Рекомендував цей запис

тому шо Дастіна!!!

Рекомендовал эту запись

уся Дастинина родина - бусінки (с) і молодці! організували класний відпочінок! дуже вам дякую!

spacer 20

І тобі Танюш! шкода, що трохи мало поспілкувалися, ну нічого, скоро я приїду в Київ!

spacer 30

Надюша, ти ж у нас була головна хозяйка! ще поспілкуємось. Буду тебе дуже чекати у Києві. пообіцяй, що зустрінемось! :)

spacer 40

В музыке у Дастины: "Сядь в любой поезд, Будь ты, как ветер, И не заботься ты о билете, листик зеленый зажми ты в ладони..." ;)))) Надо было это напеть проводникам поезда Ковель-Симферополь. Они решились подвезти меня только из Днепра в Запорожье. А в Луцке воротили носы

spacer 20

Как ты доехал кстати??????

spacer 30

Да просто капец!!! В Луцке в поезд не получилось сесть даже с подключением начальника вокзала, поехали в Киев с Сашей и Аленкой (в маршрутках мест небыло, какой-то мужик нас по 80 грн. с человека подвез на легковушке), в Киеве не было билетов на поезда в Запорожье, на автовокзале небыло билетов на автобус в Запорожье, приехал в Днепропетровск и там уже сел на поезд Ковель-Симфер (тот самый и к одной из проводниц которых доставал в Луцке) до Запорожья ;)

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 90

Рекомендовал эту запись

+100 Это лихо!!!

Огромное спасибо всем, с кем я познакомился!!! Просто невероятный позитив и солнечное настроение!!! Как только Вас всех вспоминаю - улыбка сама выползает на лицо. Несколько раз сотрудники уже косились. Боятся, что у начальника крыша поехала! А она у меня действительно поехала! От встречи с Вами! Великолепный прием и организация на высоком уровне. Открытые лица и энергетика!

Я очень жалею, что так мало удалось пообщаться! И так не хотелось уезжать...

Жаль, что не со всеми успел пообщаться, как того хотел. Но все впереди. Жду новую встречу!

spacer 20

И мы тебе были очень рады!!!

Рекомендував цей запис

Ибо сожалею

Ty prosto umnichka, sudya po vsem zapisyam na temu vstre4i. nadeus, v sleduuwij raz uvidimsya!

spacer 20