Регистрация  Забыли пароль?

Орест Форко пишет в travel  18.07.2008 12:44:16

Проблему суміщення двох фестивалів «Підкамень» та «Славське рок-фест» на майбутнє успішно подолано

«Сьогодні зранку була проведена дружня зустріч з директором фестивалю «Славське рок - фест», Ми домовились, що той фатум на наступний рік вже буде подоланий та знятий як явище, що два потужних фестивалі проходять в один і той же час», - говорить керівник апарату Львівської ОДА, голова оргкомітету фестивалю «Підкамінь» Олександр Ганущин.   

«На наступний рік ми вже домовились про дати, коли і як відбудуться фестивалі. «Підкамінь» відбудеться в той самий час, що й зараз – 25-27 липня, а фестиваль «Славське рок-фест» - 31 липня, 1 і 2 серпня», - розповів заступник начальника управління культури і туризму Львівської ОДА Андріан Кліщ.

«А фестиваль «Левада», який заплановано на 1-3 серпня, ми переносимо на свято Івана Купала тому, що там просто фантастичні місця якраз для Купала», - додав він.

В той же час, за словами п. Андріана, фестиваль «Звенигород», який мав відбутися у ці вихідні, переноситься на 13-14 вересня.

Цьогоріч на «Підкамінь» не обійдеться без сюрпризу. Організаторами було обіцяно щось таке, від чого всі «впадуть».

«Приїдете – побачите. Я знаю, що це є. Але не скажу. Одразу скажу, це пов’язано з козаками», - сказав заступник начальника управління культури і туризму Львівської ОДА Андріан Кліщ.

Крім того, на «Підкамені» діятиме Алея ремесел: «Її довелося продовжити мало не на півкілометра», - говорить прес-секретар фестивалю «Підкамінь» Юрій ВовкоГон.

А з 23 липня у Бродах розпочинається Всеукраїнський пленер «Мальовнича Україна» під патронатом ЮНЕСКО. Вони малюють Підкамінь, Броди, та інші найкращі місця. Тобто це ще одна додаткова атракція для етнофестивалю.

Загалом, у програмі фестивалю показові турніри, бугурти, майстер-класи та вогняне шоу від лицарів клубу «Галицький Лев». Також майстер-класами та різними дійствами потішать гостей козаки.

Також, усі охочі зможуть спробувати себе у скелелазанні, навчитись грі на гуцульських музичних інструментах ат побачити ще багато чого цікавого та незвичного. Для цього варто лише приїхати. Я буду точно. Хто з блогерів планує приїхати стукайте в аську

Комментариев: 4

контрольное число

Ух-ты! скока у нас фестивалей!

spacer 20

валом, був би час,натхнення і гроші)

Рекомендовал эту запись

Нарешті=))))))))) Наступного року я там буду=)))))))))))))))))))))

Самое-самое...

Место для рекламы ;-)

Здесь был КП...

Наш Клуб...

Новые дороги...

Реклама...

Наши друзья...

Sound Life Stylе Group - Благотворительные клубные вечеринки. Это новая волна - качественный, позитивный отрыв и в то же время польза и помощь...

Туристические новости...

Метки

Последние посетители сообщества
 Кімі 3 час 24 мин назад
 yoda 5 час 33 мин назад
 strelok 6 час 20 мин назад
 bliss 6 час 21 мин назад
 smoked 8 час 1 мин назад

Счетчик...
Besucherza sexsearch
счетчик посещений