Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Вовка, оні заєбалі, MRK

Євгенія пишет в travel  22.07.2008 09:23:58
Настроение: бездомний

Море, небо, скелі...

Мені подобається Балаклава. Якась енергія там особлива, наче в інше життя поринаєш з головою. Відпочиваєш від проблем і побутовості. Там тільки небо, море і... купа чужих людей, бо Балаклава подобається не тільки мені ;)   

На вихідних я їздила туди почути "живого" "Спліна". Сашко Васильєв не розчарував. Музика, тексти - все відчувалося, переживалося разом з ним. Я бачила його. Бачила не очима - серцем. Трохи нервово, але все реальне, щире на сто відсотків. Шкода, що не заграв моїх улюбелних пісень "Моё сердце за МЕРЛО" та "Выхода нет". Не все одразу.

Та ми її самі потім співали, коли йшли на Срібний пляж. Це неперевершене місце. Вночі я тільки наполовину це зрозуміла. Був повний місяць, де-не-де визирали допитливі зірки, грайливо шепотіло море, радісно потріскували дрова у багатті... Очі зліпалися, я провалювалася у глибоку чорну діру, і казкові сновидіння роздирали мене, тягнучи в різні боки. Коли прокинулося, на дворі вже панувала жорсто-сонячна спека, хоча на годиннику не було ще дев'ятої години. І от тільки вранці я побачила всю красу цього узбережжя. Батько Ярило кидав золоті стріли в море, від чого воно яскраво світилося. Високе небо, зроблене з чистої, прозорої блакиті... Невисокі скелі - червоні, наче по них стікала кров якогось велетня... Все хотілося записати на плівку пам'яті, викарбувати назавжди. Допоміг би в цій добрій справі фотоапарат, але в ньому, як завжди, сіли батарейки. Чому я вже навіть не дивуюся тому?

Шлях назад був довгим і важким. Збиралися по стрімчастому схилу, з-під ніг виривалися камінці і з глухим гуркітом катился донизу. Дихання сухе й нерівне, але всьому буває кінець. З останніх сил видираюся на нормальний шлях. До речі, з усіх доріг ми, звісно, пішли найважчим. Про себе заздрю Будячку: іноді мені не вистачає таки карми, яка б допомогала йти правильними шляхами. Але коли зверху озираюся на всі боки, то відчуваю на повні груди всю красу кримської землі. Вж в Балаклаві кидаю останній погляд на Чембало. Цього разу я так туди й не потрапила. Може й найкраще. Завіщо бачити зруйновану башту зблизька?

click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Поки доїдеш до Балаклави, можна помилуватися чудовими краєвидами
За золотом соняшників - храм Аллаха
Печерне місто в Інкермані
Аж не віриться, що в цих скелях жили люди
Над Балаклавою височіє старовинне генуезське місто
Сонечко кидає останні посмішки землі
Тихо проплива біла Афаліна
Пошкоджена башта Чембало
Після концерту Спліна ми йдемо в гори на Срібний пляж. але там не буде дров, то ми їх беремо з собою ;)
Стежка жваво біжить перед нами. Ледве встигаємо за нею. Темрява накрила Балаклаву чорним шовком.
І тільки вранці я побачила, яка краса навкруги...
Комментариев: 61

контрольное число

красиво!

Надзвичайна краса!

spacer 20

Всі в Крим!

spacer 30

то можна вже білети купувати?

Рекомендовал эту запись

Мое сердце тоже "ЗА МЕРЛО"!!!

spacer 20

а моє за каберне))))

spacer 30

теж нічого ;)) але мерло краще ))

А на Саше Васильеве села батарейка ;)

spacer 20

Ні, на Сашкові вона б не сіла ))

Рекомендовал эту запись

Чудовий пост, позитивний такий

Было еще когда-то вино с одноименным названием, так вот оно может спасти от дождя :)

spacer 20

обожаю дождь. от него не надо спасаться. а вот от плохого настроения мерло точно помогает ))

Рекомендовал эту запись

Мое сердце за БУХЛО!

spacer 20

О! Кто бы говорил ;)

spacer 30

:) что уже и помечтать нельзя?

Рекомендував цей запис

краса

Рекомендовал эту запись

Красатіща!!!! І коменті дуже класні.

Жень, а на коли планується зустріч в Сімферополі? Мені ж треба заздалегіть вирішувати з квитками...

spacer 20

23-25 августа

spacer 30

О, сенью вері мач :)

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 60
spacer 70

крАсивА!Хочу туда....

Рекомендовал эту запись

Женюлик, классный пост. Очень романтичный. Даже без фото все хорошо можно представить по твоим рассказам. Безумно хочу туда. Друзья, давайте определяться к крымской встречей, а то будем все дружно ехать автостопом :(

spacer 20

23-25 августа

spacer 20

дякую! взагалі, прикольно було б, якщо б ми якраз там і зупинился, бо місця дійсно файні, а краєвиди неперевершені. сама в захваті.

Як завжди, чудові-причудові фото, та така цікава і приємна розповідь :)

spacer 20

дякую, намагалася хоч якось передати ту красу - і словами, і фотами, але все одно то тре' бачити вживу, щоб зрозуміти, навіщо жити на цій землі :))

да, Балаклава - суперское место. Завидую тебе по-доброму, так близко к ней и всему побережью обитаешь;)!

spacer 20

и все время хочу отсюда уехать. вот уж действительно: хорошо там, где нас нет.

spacer 30

Это как я с Киевом - все сюда, а я на выходные из города все время :)))

spacer 40
spacer 50

Рекомендовал эту запись

Балаклава реально рулит!

spacer 20

ещё как рулит! ))

НА КОЛИ ЗУСТРІЧ В СІМФЕРОПОЛІ + -

spacer 20

На день независимости ;)

Блин. К сожалению в Симфере не клюкнем в ближайшее время. Лечу из Киева. Но как жалко, что тебя не будет на Хортице!!!

spacer 20

А тебя, что не будет в Симферополе?

spacer 30

23-25 буду обязательно! Просто сначала думал из Симферополя лететь, но потом перепланировали на Киев.

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 20

Блин! Жаль, Вовка. я тут уже планы составляла, что покажу тебе в городе. хотеал в магазин идти коньяком затариваться, а ты... будешь пить в Киеве ((((( И вообще, хочется всё бросить и ехать на Хортицу. Жаль, что не могу этого сделать.

spacer 30

очень-очень-очень-очень-очень-очень жаль

spacer 20

обещаю, что буду в субботу торжественно петь своей племяннице "кацаури, кацаури" ;)) или лучше Руки вверх ей напеть? я на Свитязе на фотик записала видео, где вы поете РВ, и когда начинаю скучать за вами, то включаю, слушаю ваши невыносимые вопли и все проходит ))))

spacer 30

О Боже! Ты извращенка!

spacer 40

Рекомендував цей запис

море, небо скелі!!!

Дуже гарні фото і ви дуже гарно пишете,мені аж теж закортіло у Балаклаву,але я рада тому,що туди їду 24 липня.А ви були на стоянці підводних човнів?

spacer 20

ні, Дарочка, я там не була, але обов'язково відвідаю. А ти була?

spacer 30

Так,була.Нас там мабудь надовго запам*ятали,бо без пригод не обійшлося)))

spacer 40

Женечка! Очень все красиво. Твой пост греет душу. Фото радует глаз старого Кота )))))

spacer 20

ну не такого вже й старого ;) дякую за відгук. сподіваюсь, що побачу тебе в криму, бо давно вже на мені не малювали ;))

spacer 30

Я очень хочу приехать на встречу в Крым... Посмотрю - как будет получаться. 24 августа Днюха у моего брата... Но может и вырвусь ))))

spacer 40

ТОП...

КП - лучший!

За нас проголосовало...

Здесь был КП...