Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Miriada, Прикольні..., levchenko

Едуард Демерзель пишет в travel  23.07.2008 16:02:19
Настроение: добрий
Музыка: В.Высоцкий - Скалолазка

Карпатський трамвай. Частина 2: Краєвиди і фауна :)

Продовжуємо спостерігати за карпатським трамваєм. Із історією та географією карпатського трамваю ми вже трохи знайомі, тепер прийшов час подивитися, що можна побачити, подорожуючи цим чудовим туристичним маршрутом.

Взагалі, там багато чого цікавого. Крім чарівної природи, чимало різних історичних місць, від зруйнованих вщент монастирів, від яких залишився лише хрест на горі, до схованок воїнів УПА. Про все це дуже цікаво розповідає екскурсовод, проблема тіки в тому, що я все, що він казав, прослухав, оскільки переліз із закритого вагону, де була більша частина туристичної групи із екскурсоводом, до відкритого, з якого можна було пофоткати краєвиди та подихати свіжим карпатським повітрям. Але ж недаремно кажуть, що краще 1 раз побачити, ніж 100 разів почути? :)

УВАГА! Розміщені нижче світлини НЕ ЗАХИЩЕНІ авторським правом - вони розповсюджуються за ліцензією Creative Commons Attribution-NoDerivs. Це означає, що дозволяється вільне використовування світлин як в некомерційних, так і в комерційних цілях, за умови посилання на їх автора та невикористання задля виконання похідних робіт.

click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Отака ділема: або у вагончику без вікон і без екскурсовода, але з фотками і повітрям, або у вагончику з вікнами і з екскурсоводом, але без повітря і фоток...
Особливо небезпечні ділянки колії народ переходить пішки, бо мост може не витримати навантаженого гладкими туристами потягу :)
Але перейти трухлявий місточок вдається не всім... Тим, хто падає, у рупор підказують дорогу наверх :)
Великий Мізун для Великої Кишені: у селищі Великий Мізун (або Великі Мізуни) є джерело води Мізунецьке. Невеличке підприємство розливає воду у пляшки і постачає на ринок. У супермаркетах "Велика Кишеня", здається, ця водичка є.
Коли набігає така чорненька хмарка, то краще знаходитись не під мостом, а в вагончику. І бажано у тому, що з вікнами.
В Карпатах теж є малі архітектурни форми :)
Град і злива... Мабуть, вікна б не завадили о_О
Пішки ходити у цій місцені небезпечно: дикі тварини постійно нападають на людей. Відбитися можна дринком. Дід кричав: "Не підходьте, потвори, я озброєний!!!" Подальші дикі воплі і прокльони заглушив стукіт колес...
Автівкою проїхати також можна - якість доріг, насправді, не дуже відрізняється від тих, що, наприклад, в Харкові =Р
Річка Мізунка
На зупинках народ вивалює з потягу і розбігається у всі боки - фотографувати...
Мізунецькі водоспади
В хащах біля річки живуть дикі люди. Як туди потрапили і чим живуть - невідомо. Мабуть, підробляють фотографами..
"Остановись, мгновенье, я хочу с тобой остаться... И смотреть - не насмотреться, и дышать - не надышаться..."
Краєвид на Мізунку із підвісного моста
Діду мабуть-таки пощастило втекти, бо тваринам довелось задовольнитися виключно травичкою...
Комментариев: 33

контрольное число

Гарно так=))) А де кінцева трамвайчика? І як взагалі на нього втрапити?=))))

spacer 20

Початок у Вигоді (там же і кінець, якщо їхати з іншого боку, ги-ги ;)) Ось тут можна прочитати першу частину, історія і географія карпатського трамваю. Там фотки вагончиків, опис історіх і мапа маршрутів, все побачиш :)

spacer 30

Сенкс=)))))

Рекомендував цей запис

Красіво ж! Та й про Дикий Захід (України) правдиво написано))

ги ,чорненька хмарка переконливо вийшла))

spacer 20

Прошу звернути увагу - ніякого фотожопу!!! =Р

Рекомендував цей запис

Карпати

Дід кричав: "Не підходьте, потвори, я озброєний!!!" Подальші дикі воплі і прокльони заглушив стукіт колес... жжешь!

spacer 20

Все саме так і було! За виключенням того, що стукіт колес заглушив, власне, і "Не підходьте, потвори, я озброєний!!!" Я реконструював цю фразу за допомогою складних статистичних-акустичних методів :)

spacer 30

я думал стук колес заглушил треск сломавшегося "дринка" и звуки раздираемой плоти да чавканье "потвор" - Стивен Кинг нервно курит...

spacer 40
spacer 50
spacer 60

Рекомендовал эту запись

Даже ни разу не слышал об этом трэме! Шикарный репортаж!

Блин, а правда где конечные? Скока он идет?

spacer 20

Тут подивись - Опис маршруту і мапа

Природа полонить своєю красою! Надзвичайно!

Рекомендовал эту запись

Вот здесь бы побывать!

дикие животные прекрасны)) вместе с трамвайчиком создают неповторимый колорит))

Рекомендував цей запис

Карпати - то наше всьо!!!

буду їхати в Карпати - тре запастися якимто бризкалом від корів... ну типу як ото буває від комарів ))))))))))))

spacer 20

Тиж казала ніби в селі маєш свої корови, то, мабуть, знаєш, як їх заклинати і дресерувати )))

spacer 30

та вже давно не маю, а тривала відсутність практики - сам знаєш які результати дає.... )))))))

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 70

Рекомендовал эту запись

Краевиды чудеснейшие, прям и тянет туда! Спасиб те)

Рекомендовал эту запись

клёво

тармвайка вражає :))) і злива...

spacer 20

Тобі не так вже й далеко ;)

Самое-самое...

Место для рекламы ;-)

Здесь был КП...

Поехали!

Наш Клуб...

Новые дороги...

Реклама...

Наши друзья...

Sound Life Stylе Group - Благотворительные клубные вечеринки. Это новая волна - качественный, позитивный отрыв и в то же время польза и помощь...

Туристические новости...

Метки

Последние посетители сообщества
 kotoxot 2 мин назад
 Indifferent 46 мин назад
 vlada_slavskaja 1 час 7 мин назад
 Gamst 1 час 30 мин назад
 meteorchik 1 час 40 мин назад

Счетчик...
Besucherza sexsearch
счетчик посещений