Регистрация  Забыли пароль?

Орест Форко пишет в travel  11.04.2008 14:18:50

Чекаєм на всіх у Львові.Результати конкурсу «Про КП»

Нагадуємо всім відбудеться перше відкрите виїздне засідання Клубу мандрівників 19-20 квітня в центрі Львова в Палаці Потоцьких на вулиці Коперника в рамках баркемпу та комп’ютерного фестивалю DeCoded

Неформальна «неКонференція» Code:Camp для спеціалістів з новітніх медіа та інформаційних технологій. Подія проводиться у форматі баркемп – учасники самостійно визначають тематику і розклад виступів, максимально долучають до організації та проведення події.

Code:Camp – це платформа для людей, які хочуть поділитися своїм досвідом, довідатись нову інформацію, знайти однодумців. На баркемпі будь-хто може виступити із презентацією або організувати круглий стіл.

На Code:Camp презентації і доповіді відбуватимуться у два потоки протягом двох днів – 19 і 20 квітня (субота і неділя). Також буде спеціальна зона для спілкування. В усіх приміщеннях буде WiFi-доступ до інтернету.

На баркампі відбудеться презентація мегаспільноти Клубу Мандрівників.

А під час першого відкритого виїздного засідання Клубу мандрівників ми відвідаєм найцікавіші місця Львова, отримаємо різносторонню інфу про проект з перших рук, здійснемо масову розвіртуалізацію, отримаємо чесно зароблені призи та сплануємо куди їхати далі. Ну і нарешті, звичайно буде пивна вечірка – скоріш за все в таємничих підвалах пивоварні «Хмільному домі Роберта Домса», де справжнє живе львівське пиво тіки для справжніх мандрівників ;-)))

Щодо результатів конкурсу«Що для мене Клуб мандрівників?» Обидві конкурсні роботи ми перечитали не раз, взнали про себе багато нового і цікавого)))) Сподобались характеристики Вовки та Одеси від vosk

за що їй велике спасибі і вона обов’язково отримає приз від КМ.

Отож пампарарарарам Переможцем стала budyachok!!!!! Саме в неї найбільше коментарів та рекомендацій і сааме вона отримує путівку від КП у Львів. Після того як я вперше прочитав «Енеїда так Енеїда...))) 18+»-звалився під стіл в конвльсіях куди вскорі поліз і Вовка з самогоном, а пізніше і Рыбачка Соня ))))

Комментариев: 27

Контрольное число

хочу

spacer 20

і буду

а чого їхати до Львова??? Я вже тут... мені нема куда їхати...........

spacer 20

знач приходь на кодекамп або зразу на зустріч КП

spacer 20

Так приходь на цю мєгатусню!!!

Рекомендовал эту запись

Вітаю переможця!

spacer 20

Спсибки)))) Я, когда узнала, от радости чуть ли не по всей общаге прыгала))))

Рекомендував цей запис

Свято наближається

Короче будет бардак! По крайней мере очень на это надюсь!

spacer 20

не надійся- буде))))

Гіп-Гіп УРА=))) Вітаємо Будячка=))))) Гіп-Гіп УРА=))))

spacer 20

СПАСИБО!!!!)))))

Ура-УРа)))Гіп-гіп, гіп-гіп, Ася ти в львів збираєшся7

йолки, а я не можу....

spacer 20

А чо?

spacer 30

буду у Харкові

як так?

spacer 20

а часто такі засідання проходити будуть?

spacer 30

доволі часто ми плануєм їздити ціле літо по Україні і не тільки

аа, пивная вечеринка.... а она на 19 или на 20 запланирована?:)

spacer 20

19 але можем повторити і 20)))))

spacer 20

Наташ рішайся, тут так пиво

Цікаво. Може й приїду.

spacer 20

Ми будемо чекати))

блиин , я тоже хочу с вами, но если приеду -то только на денек!!

spacer 20

давай хоч на деньок вирвись

+ 1 :-) присоединяюсь к поздравлениям!

ТОП...

Место для рекламы ;-)

Здесь был КП...

Клуб Путешественников...

Наш Клуб...

Реклама...

Туристические новости...

Blog Live

1 час 21 мин назад Наталья Денисова комментирует запись - Indonesia. Part #3. Prambanan

2 час 18 мин назад Наталья Денисова комментирует запись - Нескучная прогулка. Карнакский храм

4 час 29 мин назад Орест Форко комментирует запись - Indonesia. Part #3. Prambanan

4 час 41 мин назад Tavi комментирует запись - Indonesia. Part #3. Prambanan

4 час 41 мин назад Tavi комментирует запись - Indonesia. Part #3. Prambanan

4 час 49 мин назад Орест Форко комментирует запись - Indonesia. Part #3. Prambanan

4 час 51 мин назад Орест Форко комментирует запись - Indonesia. Part #3. Prambanan

Метки

Последние посетители сообщества
forko  Іren 2 час 35 мин назад
forko  Орест Форко 2 час 55 мин назад
forko  sokol-olga 3 час 23 мин назад
forko  tushe4ka 4 час 25 мин назад
forko  Just Shadow 4 час 54 мин назад

Счетчик...
Besucherza sexsearch
счетчик посещений