Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  finger, Casual Style, Группа Алиби

Мадест пишет в travel  06.07.2008 01:16:21

Пряміком із Запоріжжя, свіжак аднака!

Напевно треба почати з кінця, бо він ніби саме яркий, так?

Так вот, замість Запоріжжя я оказався в селі Вованька, чи Володінька, тьфу на карті пише Владімірка. Певно більшість зацікавить, як це я оказався тут? Нє, тут не віськова частина, куда мене міг відправити військомат служити, і зовсім тут я нікому не винен бабла, шо мене могли сюда в тайнє вивезти. А тут живе сам АрістарХ Ахмєтав! Да, да, Запоріжжя стояло в стороні, так як Вовка, основатєль "Клопа Мандрівників" (в слові "клопа" помилки НЕМАЄ) попросту нас відцурався, коли побачив в нашому супроводі группу ОМОНу і БЕРКУТу.

Бідний Вова подумав, шо я хвіст приволік із Миколаєва, а насправді все банально просто. Після сплати штрафу за перевищення швидкості по зустрічній полосі із сигналами "дай дорогу", на здачу я зміг вже організувати собі супровід з мигалками по Запоріжжю. Но Вова, не ожидав такого повороту подій, і кинув той ровер по "зобовязанню".

ОМОН з Вовою не церимонився, ну і для Вови це був реальний шанс оцінити силу і міць нашої доблесної міліції. Вова мож не дякувати, заплатиш баблом ;)

Наразі це була скромна подяка Вові за його "час який він затратив" на нас... )

Комментариев: 3

контрольное число

заплутав все)))))))

Поправка на то, что запись делалась в 1 ночи вчера... в разгар... Однако я правда очень виноват в том, что не уделил достаточно времени и внимания Моде и его замечательной семье в Запорожье. Извини. После затянувшегося отжига в Харькове не смог взять отгул и ваще еще не собрался весь как-то воедино. Но очень рад, что таки встретились.

Да со временем как-то туговато было, прости Модя - работа. А за ночные посиделки в твою честь извиняться не буду! Это же в твою честь! :)

Самое-самое...

Место для рекламы ;-)

Здесь был КП...

Поехали!

Наш Клуб...

Новые дороги...

Реклама...

Наши друзья...

Sound Life Stylе Group - Благотворительные клубные вечеринки. Это новая волна - качественный, позитивный отрыв и в то же время польза и помощь...

Туристические новости...

Метки

Последние посетители сообщества
 yuriy 1 мин назад
 Вовка 6 мин назад
 mieli 9 мин назад
 slastiona 14 мин назад
 Орест Форко 33 мин назад

Счетчик...
Besucherza sexsearch
счетчик посещений