Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Котег, Українська..., levchenko

mercy пишет в travel  07.07.2008 16:04:43

Дещо про "Бермудський трикутник по-нашому"

Сюди затягує зовсім не суперлайнери, не авіаносців чи ще там якісь види потужної сучасної техніки... Тут пропадають суперлюди. Це місце сповнене містики, і це зовсім не жарт... Це Калинівка Миколаївської області!!!

Писати про цю фантастичну місцевість можна багато, а оскільки з часом в мене нефонтан, розповім лише про тих, хто населяє цей загублений рай... (Решта інформації чекайте від Моді ;)

Отже, зустрів нас сам місцевий гуру - Анатоліч. Гуру чого - спитаєте ви, гуру магії, так-так, справжнісінької!!! Це ж він почаклував над сиром (шо його з неясної мені причини називають у Калинівці "творог"), шоб ним два ранки поспіль снідав Мадест, причому добровільно!!! видно, якісь  чакри Моді відкрив)))) Шо вже казати про Лєну (магову половинку), яка вставала о п*ятій ранку (!), щоб начарувати на кухні щось таке, від чого потім неможливо відірватися - хочеться їсти, поки тарілка не спорожніє... (добре, шо ми швидко втекли, ато б ще трохи смакоти - і довелося б викочуватися колобками ;)))

Тож у тому, шо ця парочка має в крові шось відьмацьке, тепер у мене немає сумніву. ось вам ше один незаперечний доказ: ми п*ємо боржомі. сьогодні ми таки купили 4 пляшки того недоброго пойла, бо воно спасітєльне - так одним словом можна описати всі прєлєсті боржомі, які Анатольіч і його Скво виклали у досить некороткій лекції :))) коротше, нас завербували. От тільки з "творогом" цей номер не проходить - видно, хвилі чаклунські часом дають збой ;))

Далі з кортінками, шоб було цікавіше ;))

click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Сімейка Анатолічів в містичній позі - тепер мініМодя вміє сідати сам!!! ну не йопрст???
"Мам, а можна я тут лишуся"??? (це я по губам прочитала, бо малий ше не говорить ;)))
Ніяка магія не позбавить мініМодю задловолення потягати за блискучі штучки на шиї :)
Ніби звичайна італійська піца... але особливо смакує на другий день :) (Анатольіч, сорі шо тобі майже нічого не залишилось:))))
отак проходив процес розрізання ритуальної страви, шкода, що я не розібрала, що там приговорювала чаклунка-Лєна, а знадобилось би в хазяйстві таке-сяке заклинання :)))
шашличний гуру з містичним келихом над кривавими кусками м*яса.. вам страшно??? а уявіть, як нам було... хоча виду не подавали - про всяк випадок...
і мініМодя мовчав по-партизанськи, хоча видно, шо він-то все розумів, на відміну від нас... Дивно, шо нас той трикутник не засмоктав, хоча хто зна шо там попереду...
Комментариев: 59

контрольное число

Какой он Бородатый! Не Маг - Мажище!

spacer 20

та не то слово... досі мурашки по шкірі, коли фотографії переглядаю...

spacer 30

я ж добрий бородань! :)

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 20

та не кажи ) Вассерман відпочиває )))

Рекомендовал эту запись

С содроганием ожидаю репортажа о Запорожье ...

spacer 20

мій буде після Модіного ;))

spacer 30

хто твій?

spacer 40
spacer 20

:) Тогда я жду твой и модин репортаж с нетерпением

spacer 30

так все ждут!..

не знав, що живу в трикутнику.... :)))))))))

spacer 20

і я не знала, знала б - не знаю чи поїхала б :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

spacer 30

ой, та ладно! що, така перелякана?

spacer 40

шо то ше Модя видасть!!! не дочекаюся :))

spacer 20

аналогічно!

та сир то окрема тема, причина його дії відома тіки творцям, і чари на інший сир не поширюються, тому ту гадость яку пропонують в Теренополі я не хаваю :)

А Боржомі - рулить, особливо по ціні :)

spacer 20

ггггг! :)))))

Рекомендував цей запис

супер фотки! пицца - аж слюнки текут! и жена у Анатолича - загляденье! МиниМодю уже скоро и Мини не назовешь, растет как быстро!

spacer 20

та да, жена у Анатольіча заглядєньє, ми там прибалділи :))

spacer 30

ну, так я її 33 роки шукав.

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70

Боржоми??? А бутылка "Микулинецького" одному мне показалась? ;)))

spacer 20

u nas kollektivyae gluki, stalo byt"))

spacer 20

Микулинецьке - то перетворена пляшка боржомі, то її так Анатольіч замаскував ;))))))))))))

spacer 30

ага, ви ж етикетки привезли, от я і переклеїв на боржом, а вставляло, як микулинецьке...

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70

vah, kaka prelest"! magiya, odnako))

spacer 20

так і є ;))

мініМодя як завжди одне заглєдєніє! ))) Цом його в носик! )

spacer 20

ок :)

Пісєць (вибачте за хранцюську) Калинівці)) Скоро чую (а нюх в мене добрячий) всі найдобріші істоти, включая і магів і русалок і мавок, коротше всі хто добре (в обидвах розуміннях цого слова (ого, ото дала)) чаклують, переїдуть у те (даже палиць не підіймається написати СЕЛО) і буде там країна ОЗ, тіки з іншою назвою)))

spacer 20

ану не пророкуй, я ж туда ше колись в гості збираюсь!!!

spacer 30

канеша, а чого ти злякалась (не думаю, шо ти менш волшебна)??? Триндець Калинівці у доброму розумінні, бо який жеж чаклун без добра? А Анатоліч там главний, Дід Мороз..(упс, я ненароком не відкрила таємницю???)

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70

Класс! Пост - позитив!!!! ))

spacer 20

і це ще не все, ще буде Модін пост - більш поширений :))

spacer 30

Здорово! Ждем!! :)

та ми поки шо мало в кого були :) ше все попереду ;) беріть приклад!

Класс!!! Гуру и миниМодя - супер!

spacer 20

та да, причому одразу обоє пішли на контакт :))

spacer 30

:)))

мерсі ;))))))))))))))

ТОП...

КП - лучший!

За нас проголосовало...

Здесь был КП...

Место для рекламы ;-)

Наш Клуб...