Дещо про "Бермудський трикутник по-нашому"
Сюди затягує зовсім не суперлайнери, не авіаносців чи ще там якісь види потужної сучасної техніки... Тут пропадають суперлюди. Це місце сповнене містики, і це зовсім не жарт... Це Калинівка Миколаївської області!!!
Писати про цю фантастичну місцевість можна багато, а оскільки з часом в мене нефонтан, розповім лише про тих, хто населяє цей загублений рай... (Решта інформації чекайте від Моді ;)
Отже, зустрів нас сам місцевий гуру - Анатоліч. Гуру чого - спитаєте ви, гуру магії, так-так, справжнісінької!!! Це ж він почаклував над сиром (шо його з неясної мені причини називають у Калинівці "творог"), шоб ним два ранки поспіль снідав Мадест, причому добровільно!!! видно, якісь чакри Моді відкрив)))) Шо вже казати про Лєну (магову половинку), яка вставала о п*ятій ранку (!), щоб начарувати на кухні щось таке, від чого потім неможливо відірватися - хочеться їсти, поки тарілка не спорожніє... (добре, шо ми швидко втекли, ато б ще трохи смакоти - і довелося б викочуватися колобками ;)))
Тож у тому, шо ця парочка має в крові шось відьмацьке, тепер у мене немає сумніву. ось вам ше один незаперечний доказ: ми п*ємо боржомі. сьогодні ми таки купили 4 пляшки того недоброго пойла, бо воно спасітєльне - так одним словом можна описати всі прєлєсті боржомі, які Анатольіч і його Скво виклали у досить некороткій лекції :))) коротше, нас завербували. От тільки з "творогом" цей номер не проходить - видно, хвилі чаклунські часом дають збой ;))
Далі з кортінками, шоб було цікавіше ;))
Сімейка Анатолічів в містичній позі - тепер мініМодя вміє сідати сам!!! ну не йопрст???
"Мам, а можна я тут лишуся"??? (це я по губам прочитала, бо малий ше не говорить ;)))
Ніяка магія не позбавить мініМодю задловолення потягати за блискучі штучки на шиї :)
Ніби звичайна італійська піца... але особливо смакує на другий день :) (Анатольіч, сорі шо тобі майже нічого не залишилось:))))
отак проходив процес розрізання ритуальної страви, шкода, що я не розібрала, що там приговорювала чаклунка-Лєна, а знадобилось би в хазяйстві таке-сяке заклинання :)))
шашличний гуру з містичним келихом над кривавими кусками м*яса.. вам страшно??? а уявіть, як нам було... хоча виду не подавали - про всяк випадок...
і мініМодя мовчав по-партизанськи, хоча видно, шо він-то все розумів, на відміну від нас... Дивно, шо нас той трикутник не засмоктав, хоча хто зна шо там попереду...
|

Комментариев: 59
|
 |
Украина:Одесса, Киев, Львов, Донецк, Полтава, Луцк, Чернигов, Винница, Харьков, Хотин, Севастополь, Тернополь, Ивано-Франковск, Ровно, Золочев, Подгорцы, Олесько, Переяслав-Хмельницкий, Умань, Почаев, Желтые Воды, Каменец-Подольский, Никополь, Николаев, Бердянск, Изюм, Святогорск, Крым, Карпаты, Запорожье Европа:Беларусь, Румыния, Босния, Литва, Латвия, Венгрия, Болгария, Италия, Дания, Швеция, Финляндия, Франция, Чехия, Германия, Великобритания, Польша, Ирландия, Россия Кавказ: Грузия Ближний Восток: Ирак, Сирия, Иордания, ОАЭ, Кипр, Ливан, Турция
Азия:Индонезия, Казахстан, Киргизия, Узбекистан, Таджикистан, Афганистан Америка:США, Аргентина, Бразилия, Чили, Перу Африка: Зимбабве, Египет, Марокко
|
|
Рубрики ТОП, Поехали!, История и Мистика, Романтическое путешествие с Ланой, Евроблог 2008, Нескучная прогулка, Вот бы здесь побывать, Конкурс, Ссылка для КП, Фото для КП
Авторы
Rybachka Sonya, Наталья Денисова, sommerset, mercy, Алёна Росицки, kievbkru, sokol-olga, Шишкина, smoked, kotoxot, stas2008, ollegit, Едуард Демерзель, 4mandry, Серый Лев, Євгенія, Анастасія Котельник, eLiz, loiss,  | | |