Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  fialka, football, Диверсанты

Мадест пишет в travel  08.07.2008 18:44:08

Калинівка в обличчі Отця Бодія. Частина 1

Перший фото-пост  про Умань уже почитали-подивилися, думаю настав час іти дальше. Наступною нашою зупинкою була Калинівка, шо находиться під Миколаєвим. На здивування всім, час там зупиняється на всіх годинниках, так як пробули ми там майже три дня, а час пройшов наче одна насичена година.

Були ми в гостях у Отця Бодія

Отець Бодій - так його величають у Калинівці через його доброту і суворість до не послушних односельчан, ну і звичайно через його бороду. Зазвичай Отець Бодій їздить на напів-спортивному мопеді з турбо-двигуном червого кольору. Їздить він в темних окуляряах (від місцевих фанатів шифрується) і в кепці задом на перед

Зутрів на Отець Бодій на перехресті взмахом кадила, шо означало "Не сохрєші і поверні к нам". А так як лишній раз гріх на душу (після тривалої поїздки по зустрічній полосі) я не хотів брати, то підкорився маякам Бодія.

Після приїзду до пана Отця, він зразу наказав суворим тоном своїй просто неймовірчно гарній дружині Лєні накопати шо небуть до пива для гостей, себто для нас.

Лєна - це 33-літній пошук і суть життя отця Бодія, не стала завадавити питань з разу взялася за роботу, при чому вирішила заодно і трішечки пританцювати

Не гаючи часу Отець Бодій бистро дістав законсервованого вампіра із льоху і приготував шашлик із нього.

Отець Бодій виявився, як і будь-який смертний, любителем випити доброго пива із глиняної кружки, яку ми йому привезли в подарок

Причому пан Отець виявився досвідченим любителем, так як зумів за один раз випити цілий кухель

Далі Отець Бодій запропонував нам випробувати його новий турбо-двигун із Порша 911, який був встановлений спеціалістами із німеччини на його мопед для швидкого переміщення між вулицями і в часі )

Для найменших гостей, тобто для міні-Моді теж найшовся транстпортний засіб для переміщення в тому же часі

З міні-Модьою був казус. Його зупинив ДАЇшник і потребував документи на транспортний засіб. Реакція міні-Моді була не однозначною. Особисто ми прочитали по його губам "Зацем ругаєсса, насальніка? Дакумєнтаф НЄТ!". Но можливо по його реакції на ДАЇшника ви прочитаєте шось інше, для цього надаю фото нижче

далі буде...

Комментариев: 32

контрольное число

Рекомендував цей запис

бо Отець Бодій заслуговує!

Рекомендував цей запис

бо Отец...

Рекомендовал эту запись

ггг))) один з найцікавіших записів, коли я читала за останній час))) казкар!

Господи Анатольич! Я тебе не впизнав! Богатим будешь!

spacer 20

та він вже багатий :)

spacer 30

плюсадін :))))))))))))))))

spacer 20

когда?.. буду.

Рекомендував цей запис

казка про добродія отця Бодія ;))))

Ваще)))) цікава казка...Тока, я так розумію маленького Гарри Потера , сина Оцця Бодія,шо не було?

spacer 20

яка догадлива дівчинка :) Неа, не було!

spacer 30

Эх, жаль, а то бы было интересней)))

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 100
spacer 110

Рекомендовал эту запись

АнатолИЧ проста мегасуров! Колоритный батюшка!

Рекомендував цей запис

То Анатоліч???

spacer 20

та я, я. :)))

spacer 30

Бачу, ремонт ше продовжується. :)

spacer 40

Модя, одним словом - круто. Ніби не про нас. От жи ж вже сила художнього слова!

spacer 20

як це ніби не про вас? Багато нового про себе взнав? )

spacer 30

та ні, я про художній виклад інформації.

Рекомендовал эту запись

Класно, блін!

Остання фотка з Міні-Модею, такі впєчатляюща)))Даїшникам він, таки не радий)))

spacer 20

весь в батька )

ще один цікавий розказ від Мадеста... ти мене продовжуєш дивувати :)

Самое-самое...

Место для рекламы ;-)

Здесь был КП...

Наш Клуб...

Новые дороги...

Реклама...

Наши друзья...

Sound Life Stylе Group - Благотворительные клубные вечеринки. Это новая волна - качественный, позитивный отрыв и в то же время польза и помощь...

Туристические новости...

Метки

Последние посетители сообщества
 smoked 13 мин назад
 Аристарх Аменхотепов 1 час 17 мин назад
 joker-joe 3 час 10 мин назад
 Котег 4 час 29 мин назад
 somik 4 час 36 мин назад

Счетчик...
Besucherza sexsearch
счетчик посещений