Регистрация  Забыли пароль?

Українське телебачення

Ольга Ліцкевич  пишет в: ukr_tv
29.11.2007 12:55:41
Меткитв, леся+рома

Творці "Лесі+Роми" розповіли, чим закінчиться серіал

За словами Олександра Даруги, вони закінчують історію Лесі та Роми як чоловіка та жінки. «В них народиться дитина. І крім того вони всиновлять корейську дівчинку. Чому саме корейську? Так вирішили західні сценаристи серіалу», – розповів він. Проте пообіцяв, що вони хочуть розвивати історію головних героїв далі, вже як стосунки батьків та дітей.

Крім того, він пообіцяв, що повну колекцію серій «Лесі+Роми» на DVD можна буде придбати вже після Нового року. А тут  http://www.telekritika.ua/news/2007-11-29/35236 можна буде прочитати про 1, 5 – годинний фільм про Лесю та Рому, який ICTV покаже в новорічну ніч.

Комментариев: 65

контрольное число

Мало букв! Хочу ще.

spacer 20

угу

spacer 20

нормально букв)) до речі, зараз у роми обличчя в два рази більше, ніж напочатку серіалу:( подивіться старі фотки

spacer 30

так) замітив.

spacer 40
spacer 50

прикольно :)

люблю цей серіал :)

Хочу DVD!!!!

spacer 20

ми теж його любимо:)))))

тю... я российский "Саша плюс Маша" уже досмотрела до конца, так и есть))) А Леся с Ромой - точно списанный, переведенный на украинский сценарий :-)

spacer 20

я  про "Сашу - Машу" вперше чую, якщо чесно)) знала тільки про західні аналоги... тепер гляну пару серій. хоча б зараду інтересу... )  а стосовно сценарію - може, ситуаціі, в які попратпляють герой і однакові... але щось не вірю, що в них ідентичні діалоги:))

spacer 30

он был на ТНТ теперь кончился...не увидешь, а диалоги таки одинаковые

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 60
spacer 70
spacer 80
spacer 70
spacer 80
spacer 90
spacer 100
spacer 110
spacer 110
spacer 110
spacer 120
spacer 130
spacer 140
spacer 30

нs, це точно. один в один. в них контракт с телеканалом, який запустив цей серіал. в них навіть є серія, де Саша і Маша та пара Лесі з Ромою зустрічаються, в кафе на Україні.

діалоги один в один, я вам кажу, подивись, на каналі ТНТ. кожного дня о 13.00

spacer 40
spacer 50
spacer 20

Який ще нафік російський серіал? Наш серіал не аналог російського. Як може бути російське краще за наше рідне, я в шоці.

Формат серіалу куплений у західних колег, але ж капец казати що "леся і рома" списаний з якогось "саши і маши" - тифун тобі на язик. Я аж розстроївся.

spacer 30

кажу один в один, я теж раніше дивилась лише український. але російскі актори мене привабили більше.

spacer 40
spacer 50
spacer 40
spacer 40
spacer 50

да...Саша и маша круче- актеры лучше подобраны!

spacer 20

грають краще чи чим?

spacer 30

это было субъективное суждение!просто для меня по типажу более близок русский вариант...а наши тоже замечательно играют

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70

Знаю що є рос варянт, та ніколи не дивилася) мені досить наших Лесі та Роми) гарний легенький веселий серіал!

spacer 20

я думаю, що наші кращі все одно) вони ж рідні;)

spacer 30

точно!

spacer 30

еге ж!

я не видела ни одной серии.. скажите, я что-то потеряла?

spacer 20

якшо найду шось із того шо ти загубила, то скажу шо саме загубила :)))

spacer 30

мерси:)

spacer 20

Ти зберегла велику кількість мозгових клітин, які дуже повільно відновлюються

spacer 30

оно бы зохавало мой моск?:)))))))

spacer 40
spacer 50
spacer 40

Бля, цю хєрню ще хтось дивиться???

spacer 20

я)

spacer 30

Ужоснах о)0

spacer 20

Едуарде, ти  що з жінками ніколи не спілкувався?))) це ж серіал про наше життя:))) тільки в гіперболізованій формі, звісно;) хоча "на вкус и цвет"... :)

spacer 30

Не знаю... Імхо, він тупий якийсь, та й актори неправдиво якось грають о)0 Але про смаки, правду кажеш, не сперечаються ;)

А серіал про моє життя - то Футурама =РРР

Найкращий український серіал - це факт! Лалєнков і Вітовська просто неперевершені - доречі російська версія серіалу просто відпочиває.

spacer 20

ага ) підтримую)

Та ну..хрень,а не сериал

доречі мені сподобався минулорічний новорічний випуск)) Чекаємо цього року)))

О сообществе

Спільнота про все, що відбувається в українському телевізійному просторі, - кадрові зміни, нові програми, прем"єри фільмів та серіалів, плітки та останні скандали. Ну і, звісно, для тих, хто мріє бути не просто спостерігачем, але й особисто долучитися до створення тв-продукту - інформація про кастинги та вакансії на провідних українських каналах.

Модераторы сообщества

Последние посетители сообщества
Нет данных

Метки

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Интересы
вакансії, медіабізнес, нові програми, нові формати, прем"єри, скандали на телебаченні, тв-продукція, телебачення, телеведучі, українське телебачення