Регистрация  Забыли пароль?

Українське телебачення

Ольга Ліцкевич  пишет в: ukr_tv
29.11.2007 12:55:41
Меткитв, леся+рома

Творці "Лесі+Роми" розповіли, чим закінчиться серіал

За словами Олександра Даруги, вони закінчують історію Лесі та Роми як чоловіка та жінки. «В них народиться дитина. І крім того вони всиновлять корейську дівчинку. Чому саме корейську? Так вирішили західні сценаристи серіалу», – розповів він. Проте пообіцяв, що вони хочуть розвивати історію головних героїв далі, вже як стосунки батьків та дітей.

Крім того, він пообіцяв, що повну колекцію серій «Лесі+Роми» на DVD можна буде придбати вже після Нового року. А тут  http://www.telekritika.ua/news/2007-11-29/35236 можна буде прочитати про 1, 5 – годинний фільм про Лесю та Рому, який ICTV покаже в новорічну ніч.

Комментариев: 65

контрольное число

Я не говорю, что он лучше , но ЛИЧНО МНЕ характеры саши и маши симпатичнее, чем леси и ромы. это зависит от менталитета в какой то степени

spacer 10

угу. мабуть, леся та рома все ж таки ближче тим, хто з західної україни... мої батьки їх не дивляться:(

spacer 10

ааа бля... пісец. яка харизма в акторів, які характери. ДА ОСЬ ВОНИ ОБЛИЧЧЯ мега серіалу саша і маша. Мда... я в шоці. несмак суцільний.

spacer 20

наша леська сексуальніша!! а саша цей виглядає, як гопнік... щоправда, я без звуку дивилася...

spacer 30

точно!

Та там 90% москалів як гопнікі!

spacer 20

Ну ты б еще хуже серию подобрал? Ты чего зацепился т ак за этот сериал- может тебе его создатели платят за рекламу????

что то тут нечисто!

spacer 30

Тому, що не люблю коли гімно називають цукеркою. Я розумію що люди різні, і для когось гімно є цукерка, але коли тут видно і сліпому, що гімно то гімно, то це мене дратує.

Плюс можеш дописати мені в графу, що я націоналіст і западенець, я не ображуся.

spacer 40

А  если то что конфетка для другого- г. для меня? причем здесь националист? мы оцениваем актерский состав или страны?если бы саша и маша были бы украинцами-  ты бы сказал, что они лучше?

spacer 50

Акторський склад, саме про це я і писав. Актори гавно. Немає характеру про який ти писала.

В СБУ теж грають українці, це мені не заважає ставитися з критикою до них.

spacer 60
spacer 60

блин не то..ща

spacer 60

я подчеркнула, что это ЛИЧНО мое мнение и никому его не навязывала...вот...

spacer 70

ти своє а я своє, нормальне явище.

spacer 80

в таком слувчаи я не понимаю, что ты мне хотепл объяснить..о вкусах как известно...

spacer 90

Я заперечував твою думку і пояснював чому я так вважаю.

О сообществе

Спільнота про все, що відбувається в українському телевізійному просторі, - кадрові зміни, нові програми, прем"єри фільмів та серіалів, плітки та останні скандали. Ну і, звісно, для тих, хто мріє бути не просто спостерігачем, але й особисто долучитися до створення тв-продукту - інформація про кастинги та вакансії на провідних українських каналах.

Модераторы сообщества

Последние посетители сообщества
Нет данных

Метки

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Интересы
вакансії, медіабізнес, нові програми, нові формати, прем"єри, скандали на телебаченні, тв-продукція, телебачення, телеведучі, українське телебачення