Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  finger, Арт Ню, mandry

ХоБаБиДаДіРо.

Кожен за себе, і всі разом.

Рыбачка Соня пишет в xobabadadiro  13.03.2008 11:22:23

Блоггеры, нужна ваша помощь!! Негде жить. :(

Люди добрі, ізвінітє, шо я к вам абращаюся. Самі ми нє мєстниє, хата згорілаааа, жииити нєгдє. Поможіть, хто чим може…

Другими словами, уважаемые блоггеры, меня опять выселяют, и жить мне с мая снова негде. Очень вас прошу, если это в ваших силах, вспомнить обо мне в тот момент, когда кто-то из ваших знакомых будет сдавать 1-комнт. квартиру или вы сами являетесь счастливым обладателем лишней квартиры.

Возможно, кто-то ищет молодую и симпатичную руммэйт (тяжелая жизнь заставляет рассматривать и такой вариант).

Буду благодарна за любую практическую или информационную помощь. Естественно, хотелось бы, чтобы плата была не очень высокой и квартира на правом берегу.

С меня могарыч и рыба. :)

Всегда ваша, Рыбачка Соня.

Комментариев: 34

контрольное число

ага, допоможіть мені

спасибо за рекомендацию и харошего чєлавєка :)))

Таня, ты в Одессе ищешь жилье?!

spacer 20

нет, ты знаешь, в Одессе пока не ищу, но я хочу посмотреть, что там в плане работы предлагают.. я думаю об Одессе, я ее так люблю..

жилье пока ищу в Киеве, хотя столица, мать ее, уже достала

spacer 30

я спросила, потому что ты в одесском сообществе пост разместила.

spacer 40

лодка бумажная, там неудобно спать.. и ты же видел, там со мной еще одна толстая рыбачка, мы вдвоем не поместимся :(

Соня у мене є для тебе цінна інформація! В Києві є сила-селенна агенцій нерухомості, вони тобі запропонують дуже багато цікавого :) Я розмуію що нема більшого горя для одесита, чим заплатити лишніх 200 доларів за оренду житла, але ти живеш в столиці, треба з цим рахуватися, ггг )

spacer 20

Модя, ти правий: "нема більшого горя для одесита, чим заплатити лишніх 200 доларів". Наразі я плачу 300 баксів за цілком пристойну окрему хату біля метро Дорогожичі, і я не хочу пертися на Борщагу чи Троєщину і платити там за бознащо 500 баксів, у всьому собі відмовляти і не мати можливості купити нові туфлі, не хочу! Я буду сподіватися на диво, а якщо воно не станеться - до чорта ту столицю, в Одесі краще!

Отаке

spacer 30

>> і я не хочу пертися на Борщагу чи Троєщину і платити там за бознащо 500 баксів

Абсолютно згоден, ліпше платити 8000 в центрі з видом Маріїнський парк :)

А нарахунок сподівань на чудо, то Київ велике місто і чудові там є місце, але і бажаючих найти його теж багато :)

spacer 40
spacer 50

не дають життя

spacer 20

казли! Всі хочуть їздити на лєксусах, а працювати на них заставляють Соню! Це столиця і треба з цим рахуватися :)

spacer 30

не буду рахуватись! "нє стоіт прагібацца под ізмєнчівий мір, пусть лучче он прагньоца пад нас"

spacer 40
spacer 50
spacer 60
spacer 70
spacer 80

правильно!

Щодо пошуку сусідів - раджу delim.com.ua

Свого часу, я саме там їх і знайшов)

spacer 20

блін, але це ж чужі люди.. 6(

spacer 30

Ну, у певній мірі - так. Але з часом, буває, навіть чужі люди стають майже як рідні.

spacer 30

зато пізнаєш секс із незнайомою людиною, чи ти вже знаєш? :)

spacer 40
spacer 50
spacer 40

у меня у дорогого сестра искала напарницу на квартиру я узнаю сегодня и отпишу тебе

spacer 20

ок :)

spacer 30

нашла она себе сожительницу....сорри

В Одессе наверное таки проще.

пиши телефон звони срочно Катя - хорошая девочко ищет напарницо 80936233181 говори что телефон от Алексея (это мой дорогой и её брат по совместительству)

О сообществе

Творча допомога хайблогерів тим, кому вона потрібна. Сюрпризи та дива від колективу постунів ХБ!

ХоБаБиДаДіРо! Хорош байдики бити, давай діла робити! :)

Підключайся!

Помоги Максиму!
miniban_rus.gif

Последние посетители сообщества
 amfitoz 13 час 10 мин назад
 geni1985 1 дн назад
 serbun 2 дн назад

Фінанси спільноти

Зараз маємо:

516 грн. 

-------------------------

Всього було зібрано: 1042 грн. + 150 $.

Витрачено: 1276 грн.

Красно дякуємо:

Альоні Коваленко,  Альоні Росіцкі, Наташі Денисовій, Рибачці Соні, chudo,

а також фахівцям і співробітникам клініки "Ексімер" (адміністратору Галині, менеджеру Юлі)

Безкоштовні PR-консультації.

Модераторы сообщества

Метки

Календарь
Июль
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6